8.9.2013

ViikonloppuaamuisinHuomentapäivää. 
Koska arkiaamuina nautitaan yleensä kiireinen ajokoira-aamiainen joko seisten ja puolella pyllyllä istuen ennen töihin lähtöä, yritetään viikonloppuisin nauttia aamiainen rauhassa naatiskellen. Lauantaisin meille on tullut rutiini kattaa aamiainen olohuoneeseen ja samalla katsotaan kyseisen viikon Arvostele mun illallinen (jossain maassa, tällä hetkelä Ruotsissa) -jaksot. Normaalisti myös samalla suunnitellaan, että mille sitä viikonlopppuna remontin osalta aletaan ja mahdollisesti suunnitellaan vielä avoinna olevia asioita. 

Sunnuntaisin sitten ehkä jopa katamme aamiaisen ruokapöydälle ja ruokaillaan kuin ihmiset konsanaan. Menussa normaalisti kahvia, varras- tai jälkiuunileipää ja jogurttia, lisänä mahdollisesti munia ja/tai pekonia. Yksi meidät täysin koukuttanut tabletti on Vitaplexin Monivitamiini, jota sanomme voimajuomaksi. Ilman näitä ei aamu käynnisty. Koukutus on niin vakavaa, että nämä tabut matkaavat yleensä mukana minne ikinä menemmekin. Lisäksi syömme aina magnesiumia ja tällä hetkellä minulle pakkosyötetään myös rautaa...  Kahvia normaalisti menee se pannullinen, mutta sen jälkeen ei juuri koskaan tule kotona keiteltyä päivän aikana kahvia. 


Joku aika sitten ostamamme Marimekon Oiva Kestit ovat täydellinen piristysruiske aamun kattaukseen ja ovat helppo yhdistää muihin meillä oleviin sarjoihin, valkoisiin Egon ja Teeman astioihin. Sopivatpas muuten hyvin yhteen myös viimeisimmältä Ikean reissulta ostamaani pöytäliinakankaaseen.

Aurinkoista sunnutain jatkoa! 

7 kommenttia :

 1. Kyllä vain, ihanat aurinkoastiat! :)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Viikonloppuaamut on ihania, samoin Egot. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo Ikean kangas. Pitäisikin päästä käymään pitkästä aikaa Haaparannassa. Ikean katalogiakaan en ole (muka) ehtinyt kunnolla selaamaan.

  Viikonloppuaamuista tykkää koirakin, sillä se pääsee syliin nauttimaan aamujuuston. Pieniä ylellisiä hetkiä sillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan sieltä Ikeasta jotain kivaa käteen tarttuu...

   Poista
 4. Nuo Kestit-astiat on kyllä niiiin hienoja! Melkein itkua sai pidätellä, kun tajusin alkuvuodesta, että ne olivat jo viime vuoden juttu. Onneksi Stockmannille tuli sitten piakkoin astia-ale ja sieltä löytyi noita kaikkia osia vielä. Voi sitä onnen päivää. Ei aina se tarve, vaan se halu (;

  VastaaPoista