20.11.2013

Mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät

Näinhän me naiset ajattelemme... Menemme alennusmyynteihin ja hihkumme onnesta alelappujen edessä. Mitä isompi numero lapussa on, sitä suurempi on hurraa-huuto. Katsomme shoppailun siinä vaiheessa olevan kannattavaa ja väitämme naama peruslukemilla jopa säästävämme. Ja mitä enemmän ostamme, sitä enemmän tietenkin säästämme. Nyt voi tätä samaa ajatusmallia käyttää päivittäin sadoissa eri nettikaupoissa, vaikka ei alennusmyyntiaika olisikaan. 

Kotiuduttuani sairaalasta olen selannut paljon nettikauppoja toiveissani löytää jotain pientä kivaa piristystä itselleni, sillä moniin kuukausiin en ole voinut vaatteita tai kenkiä edes haaveilla ostavani. Olinkin mielissäni, kun sain juuri kreivin aikaan viestiä Ostohyvitys.fi sivustolta ennen kuin ehdin tehdä yhtään tilausta. Nimittäin tämän palvelun kautta saa sadoissa eri nettikaupoissa tekemistään ostoksista suoraan rahaa takaisin.

Ostohyvitys.fi on ensimmäinen suomalainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Paljon ostoksia verkossa tekevät voivat säästää palvelun avulla jopa satoja euroja vuodessa.
Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee olla Ostohyvitys-palvelun jäsen. Liittyminen on täysin ilmaista. Liittymisen jälkeen sinun pitää aina tehdessäsi verkko-ostoksia vain kirjautua sisään palveluun ja siirtyä haluamasi verkkokaupan sivuille Ostohyvityksen kautta. Sen jälkeen teet ostokset normaalisti verkkokaupassa, jonka sivuille siirryit.
Ostokset tehtyäsi saat viestin sähköpostiisi, josta näet paljonko ostohyvitystä kyseisellä kerralla sait. Ostohyvitystä maksetaan joko prosenttiosuus tai kiinteä euromääräinen osuus ostoksistasi. 


Minulla kun oli jo Nelly.com avoinna ja siellä pari tuotetta ostoskorissa odottamassa maksua, päätin heti testata palvelua ja liityin mukaan. Kirjauduin TÄÄLTÄ käyttäjäksi ja kirjauduin tekemään Nellyn tilauksen palvelun kautta. Jo samana iltana näkyi omilla sivuillani palvelussa tieto Nellyn maksamasta 11,5 % hyvityksestä. Aloin tutkia muitakin mielenkiintoisia verkkokauppoja palvelun jopa 450 vaihtoehdosta!! Moni käyttämäni vaate- ja kenkäkauppa, kuten , Zalando, ASOS, Shopbob, Nelly, Bootz, Spartoo ja Footway oli tämän palvelun listoilla. Lisäksi löytyi sisustuspuolen liikkeitä, kuten esimerkiksi Finnish Design Shop, Scandinavion Design Center ja Room21. Ja mikä parasta, myös monista käyttämistäni matkavarauspaikoista, kuten Booking.com ja Hotels.com saa tätä kautta rahaa takaisin. Tällähän voi oikeasti säästää pitkän pennin vuoden aikana. Esimerkiksi FDS:sta saat yli 400 euron ostoksesta jopa 17,5 % rahaa takaisin! Aika mahtavaa, eikös?

Sitten tarjous teille. Jokainen TÄSTÄ LINKISTÄ liittyvä lukijani saa ilmaisen Fazerin suklaalevyn kiitokseksi palvelun kokeilemisesta. Suklaalevyn saat siinä vaiheessa, kun teet ensimmäisen ostoksen Ostohyvityksen kautta. Suklaalevyjä on tarjolla vain 1000 ensimmäiselle, joten liity heti. Voin lämpimästi kyllä suositella palvelua. Olipa nettiostostesi määrä sitten iso tai pieni, niin kaikki hyvitykset ovat kuitenkin rahaa kotiinpäin. Tässä hommassa ei voi ainakaan hävitä.

Nyt sitten vain odotellaan paketteja kotiin saapuviksi. Toivottavasti meni valinnat nappiin.

Juttu tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti