13.1.2014

Saamaton viikonloppu (ellei toinenkin)id-kuva

Nyt on joku ihmeellinen matalaliidon kausi menossa, ei voi muuta sanoa. Ei saa mitään aikaiseksi (kotona siis), eikä oikein mikään innostakaan. Viikonloppu meni tuosta noin vain, enkä tehnyt vauvan hoidon lisäksi mitään järkevää. Tällä hetkellä on kotosalla kaksi hoidettavaa asiaa; järjestellä paikat remontin jäljiltä kuntoon sekä pistää kaikki talon vaatekaapit ja-huoneet järjestykseen. Kumpikaan asia ei nyt jostain syystä onnistu. Jumahdan aivan liian helposti sohvan nurkkaan tuijottamaan jotain typerää ohjelmaa, kun olen siinä ensin kahvikupposen kanssa nauttinut aamupalan ja syöttänyt pikkuisen. Saatan myös selata lasittunein katsein netistä... jotain... en edes tiedä mitä. En ole näin epäinspiroituneena viitsinyt juurikaan edes blogeja lueskella, koska tuskin jäisi mitään käteen tässä mielentilassa. Lukemattomia juttuja alkaa olla Bloglovinissa jo aivan liian paljon, mutta palaan niihin sitten, kun olen uusille inspiraatioille avoimempi ja jaksan ammentaa muiden ihania juttuja taas entisellä voimalla. 

Kotiin pitäisi tehdä jotain sisustusostossuunnitelmia, samoin vaatekaappia pitäisi päivittää. Ajattelin tehdä kaksi selkeää ostosuunnitelmaa tälle vuodelle / pitkälle tähtäimelle, toisen kotiin ja toisen vaatekaappiini. Tämä suunnitelma toivottavasti karsii ne pahimmat turhuudet ja tarpeettomuudet, saa loppujen lopuksi kodin taas askeleen edemmäs haluttua lopputulosta sekä vaatekaappiini ne tarvittavat ja puuttuvat peruspilarit. 

Viikonlopun valopilkkuna toimi luonnollisesti pikku-pirpana ja pakkasen piristämät vaunulenkit koko perheen voimin. Pyykkivuorta sain pienemmäksi, ompelua odottavaa kangasvuorta en. Kodinhoitohuoneen toimivuutta on tullut testattua, kun pirpanan hoitopaikkakin siirrettiin nyt sinne omalle paikalleen. Ja olen kyllä tyytyväinen tilaan kaikin puolin, niin toimintojen kuin värin ja valaistuksen puolesta. Siellähän aivan viihtyy. 

Mutta palatakseni vielä itse aiheeseen... Eikös viikonloppu toisaalta ole sitä varten, ettei silloin tarvitse tehdä yhtään mitään järkevää?? 


1 kommentti :

  1. Joo, todellakin viikonloput on tehty sitä varten, että silloin ollaan niinkuin olotila vaatii :)

    VastaaPoista