10.3.2014

Löysin lahkein
Olenko Matti Myöhäinen, kun nyt vasta hankin boyfriend-malliset farkut? No olin tahi en, niin nyt sellaiset kaapista löytyy. Onlyn Lizzy Abtifit malli on ihanan pehmoista strech farkkua, joten nämä housut ovat kyllä enemmän kuin mukavat jalassa. Boyfriendithän saa olla reilut ja rennot, ja koska en vielä ole päässyt parista viimeisestä raskauskilosta eroon, ostin sen vuoksi semilöysät. Eiköhän tämä ruokavalion tiukennus ala pikku hiljaa tuottamaan tuloksia ja minulla on keväällä juuri sopivan löysät farkut jalassa. Vaikka suklaalla eläminen olisikin mukavaa, tulisi se pitkällä tähtäimellä kalliiksi. Koko vaatevarastoa ei tekisi mieli uusia, eikä varsinkaan isommalla koolla. Jostain on siis tingittävä, ainakin kuutena päivänä viikossa. Mutta edelleen kyllä ihmettelen tätä ilmiötä. En todellakaan välittänyt suklaasta yhtään ennen raskautta, ja nyt mietin miten olen koskaan tullut toimeen ilman. Kertokaahan, onko samanmoisia kokemuksia? 

14 kommenttia :

 1. Ihana asu, tykkään hurjasti! Ja voi että sulla on kyllä kauniit hiukset, tosi kiva tuo liukuvärjäys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Itsekin olen tykännyt tästä ombresta kovasti. Joka kerta kampaajalla mietin, että joko nyt vaihdetaan takaisin yksiväriseen tai muuhun väritykseen, mutta niin se on aina jäänyt... Normaalisti vaihdan sävyä tai värityksen tyyliä joka kerta, mutta tällä on menyt jo varmaan vuosi... vähän vain latvojen sävy on muuttunut kampaajalla käynnin yhteydessä.

   Poista
 2. Voi suklaa.. Sanoppa muuta, ennen raskautta olin ollut puolitoista VUOTTA syömättä mitään herkkuja, eikä tehnyt tiukkaa lainkaan. Eri tarina nyt, joka päivä pitäisi muka olla saamassa jotain herkkua, ja eihän se nyt voi olla näkymättä vyötäröllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan, että "minutes on your lips, forever on your hips". Valitettava tosiasia.

   Poista
 3. Itse en raskauden aikana tai jälkeen erityisemmin ihastunut tai vihastunut mihinkään ruokaan, sen verran paljon tuota syömistä rakastan mutta esikoisen jälkeen minulle puhkesi valtava määrä allergioita joita ei koskaan ennen ollut lainkaan. Nyt on viimeiset 10vuotta kevät ollut painajaista siitepölyn vuoksi sekä lähes kaikista hedelmistä tulee vaikeita oireita. Mistä lie johtuu mutta heti raskauden jälkeen ne puhkesi.
  Hauskat noi housut. Itsellä on farkkujen osto edessä. Kaikki farkut on
  aikalailla puhki pidetty. Tietääpä mitä Helsingistä ostaa parin viikon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ärsyttävää, kun on allergiat puhjenneet. Ei kiva. Raskaus tekee ihmeellisiä asioita, tai raskauden päättyminen joissakin tapauksissa.

   Poista
 4. Joo, suklaata himotti raskauden jälkeen ihan järjettömästi (sekä Lontoon rakeita), oisko jotenkin hormonaalista? Enää ei himota samalla ravalla, poika 11 kk ja imetyskin jo loppunut. Tavallisesti en oo mikään suklaansyöjä.

  Mutta painoa mulle on kyllä jäänyt ylimääräistä, enkä oikein usko sen häviävän ennen kuin paluu työhön koittaa. Epäilen välillä jopa syöväni liian vähän, jolloin keho pitää sinnillä kiinni kiloista ja herkuista. Tiedä sitten siitä...

  Mun päällä boyfriend-farkut näyttää naurettavilta, mutta sulle ne sopii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin aluksi tuntui, että ne näyttää naurettavilta päällä (siis minun päällä, ei muiden!)

   Poista
 5. Vitsi miten tyylikäs asu! Nuo farkut on ihan mahtavat! Mulla on edelleenki löytämättä täydelliset boyfriendit :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut on kyllä aivan loistavat, ei vo i muuta saoa. Toivottavasti löydät omasi.

   Poista
 6. Nuo pökäthän on tosi kivat, mutta mites tuo sun tukka!! Se on aivan ihana, tuollainen paksu ja freesin näköinen. Juuri kirjoittelin juttua omasta liuhuletistäni.. Onneksi on clip-onit. :D

  Itse rakastan suklaata, mutta jouduin siitä luopumaan n. 10 vuotta sitten. Pakko myöntää, että niin paljon se silloin kirpasi, että itkin. hehe. Nykyään on helppo olla ilman, kun siihen on tottunut, mutta näen edelleen unta, että syön suklaata.
  Itseni kohdalla se on ilmeisesti se kaakao, joka tekee tepposet, sillä pieni määrä valkosuklaata ei tee mitään, mutta pienikin määrä tavallista räjäyttää ihon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pökät on kyllä aivan suosikit! Niin mukavat jalassa.
   No, mua on siunattu paksulla tukalla molempien vanhempien puolelta, että siitä tuli sitten tuplapaksu ja melkoinen hevosenjouhi. :)

   Kyllä se voi suklaa aiheuttaa melkoisia tunteita! :)

   Poista