27.3.2014

Muuttolintu

Niin siinä kävi, että säästääkseni hermojani tein päätöksen vaihtaa blogialustaa ja samalla muuttaa kokonaan uuteen osoitteseen. Ilmoitan virallisesta muutosta vielä erikseen, mutta saa käydä jo kurkkaamassa uusia sivuja osoitteessa www.luumutar.com. Sivut ovat vielä kesken, mutta palautetta saa antaa ja toiveita saa esittää. Kaikki vanhat jutut löytyvät jo uudesta osoitteesta. 

Kevättä mennään jo pitkällä ja juttuja on tulossa niin kodin- kuin terassinkin laittamisen ja sisustamisen suhtee. Pihahommat ja salaojitus alkaa jollain aikataululla ja tämän pitäisi olla se viimeinen mylläys tällä tontilla meidän toimesta. Kevätkiireet päättyvät Iso Ilon vappukeikkaan ja sitäkin väriloisketta tarjolla sitten myöhemmin. Kirppari-mietteet on jo tälle kesälle laitettu jalalle, katsotaan milloin ja mitä siellä saadaan aikaiseksi. 

Tytär täyttää aivan tuota pikaa (1.4.) 5 kuukautta ja samalla kun ihmettelen mihin tämä aika on kadonnut, valmistelen juttua sekä meidän arjesta tähän saakka että siitä toivottua synnytyskertomusta. Kolmen kuukauden merkkipäiväjuttua voi käydä lukemassa täältä. 

Projekti kesäkuntoon (tai oikeastaan vapuksi keikkakuntoon) on päällä ja kesää ja kärpäsiähän tässä jo kovasti odotetaan. Kesällä on luvassa ainakin vähän kotimaanmatkailua sekä pyrähdys Istanbuliin. Kaikkea tätä siis uudessa osoitteessa. Toivottavasti pysyt matkassani jatkossakin! - Nanna3 kommenttia :

  1. Onnea muuttoon!! Ihanan raikkaalle ja selkeälle siellä näytti!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää uudet sivut! Laitoin heti suosikkeihin.

    VastaaPoista
  3. Onnea uusille sivuille. Itse olen välillä tuskastunut bloggerin tökkimiseen enkä tunnu olevan ainoa. Ilolla siirryn seuraamaan sinua uusillekin sivuille.

    VastaaPoista