22.4.2014

Iloisia kevätvärejä kasvavalle vaaville


Niin se vain on, että lapsi kasvaa ja vauhdilla kasvaakin. Nyt ollaan ensimmäisen kerran sellaisessa vaiheessa, että on aika siirtyä kertaheitolla suurempiin kokoihin ja hävittää vanhat pieneksi käyneet vaatteeet alta pois. Teimme viikonlopun ruokaostokset poikkeuksellisesti Zeppeliinissä, että sain samalla kierreltyä siellä olevat lastenvaateliikkeet läpi. Mielestäni Zeppeliinissä on parempi tarjonta pienten vaatteisiin kuin keskustassa ja kaikki on kätevästi saman katon alla lähekkäin. Alunperin tarkoitus oli vain kävellä Henkka Maukalle ja ostaa pari valkoista perusbodya pieneksi käyneiden tilalle, mutta kuinkas sitten kävikään...

Polarn o Pyretistä lähti matkaan tämä laskuvarjokuosinen pitkähihainen body. 

Metsolasta ostimme jo aiemmin ostetun Pupu Tupunan kaveriksi ihanan punavalkoraidallisen potkarin. Kuin Marianne-karkki konsanaan, vai mitä? 


Metsolasta mukaan lähti myös Molo Kidsin tähtikuvioinen lyhythihainen sekä kukkakuosinen pitkähihainen body. 


Lisäksi ostimme värikkäitä sukkahousuja sekä trikoohousuja. Ja kun viereen laittaa vanhat Miffy-kuosiset housut, niin siinäpä sen kasvun huomaa aika hyvin. 

Ja toki ostin myös niitä H&M:n perusbodeja, ne kun ovat oikeasti kaikista parhaita ja lisäksi vielä halvimpia yksivärisiä kietaisubodeja. Tai no onhan sielläkin monia malleja ja hyvinkin eri laatuisia trikoita, mutta nämä on niitä hyviä (2 kpl 9,95 eur). 


Nyt käytämme siis virallisesti kokoa 68 (vaikkakin merkkien välillä on aivan käsittämättömiä eroja). Hengarissa roikkuu myös yksi 56 koon body, joka on vieläkin niin iso, ettei sitä ole vielä koskaan käytetty. Ihan hirvittää tuo kasvuvauhti. Tyttö osaa jo syödä itse tuttipullosta ilman apua, nokkamukin käyttöä opetellaan nyt, syö kiinteitä ja annoskoko on kuin rekkamiehellä, pyrkii koko ajan konttausasentoon ja lähtee varmasti piakkoin liikkeelle... ensin lenkille ja sitten kouluun. Ja suu käy taukoamatta. Koita nyt sitten tässä pysyä perässä. 

5 kommenttia :

 1. Aika menee vauhdilla, juoksemalla jopa.Meidän nuorempikin lähtee jo syksyllä kouluun vaikka vastahan se syntyi, ihan kamalaa ja vauvakuumettakin pukkaa. Noi bodyt on niin herkkuja ja Pupu Tupuna tuo mieleen oman lapsuuden.
  Työkaverini on maailman paras ompelija ja kateellisena ihastelenkin aina niitä ihania vaatteita mitä hän ompelee omille lapsilleen. Nykyään saa kankaitakin niin herkkuja että oi ei.
  Mitä mieltä olet kun Oulun toiselle suunnalle tulee syksyllä Ideapark? Aivan mahtavaa, eikö totta. Itselläni tulee Z.niin ajeltua harvemmin välimatkan vuoksi joten riemuitsen tosissani kun saan noin lähelle kauppakeskuksen.

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea näitä sun vauvapostauksia, kun elokuussa saan ylennyksen mummoksi ja lapsille on niin paljon kivempaa vaatetta tarjolla nyt kuin 80-90-luvun vaihteessa. En ole vielä kovasti hurahtanut, mutta yksi body kyllä piti henkalta ostaa ja sitten siellä oli kivoja mustia ja harmaita legginssejä. Niihin vaan tunika tai pusero kaveriksi... On muuten kiva tulla mummoksi aika nuorena - tai ainakin nuoreekkaana :)

  Vaikka olen keskustassa töissä, harvoin tulee käytyä kaupoissa. Zeppeliinissä kävin pääsiäisenä ja olin ihan positiivisesti yllättynyt tarjonnasta. Ei nimittäin tule käydyksi kuin kerran vuodessa...

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihana tuo laskuvarjo-body <3 Miten tuntuu että nykyään on vielä ihanempia vauvanvaatteita kuin silloin kun omat tytöt oli vauvoja.
  Itsellä tulee zeppeliinissä käytyä paljon useammin kuin kaupungissa. Kätevää kun kaikki saman katon alla.

  VastaaPoista