8.4.2014

Sovituskopissa

Reilu kaksi vuotta sitten kävin viimeksi tekemässä tällaisen sovituskoppi-jutun Pukumiehessä kevään kynnyksellä, kuumimpaan juhlamekko-aikaan. Viime vuonna oli sattuneista syistä välivuosi, mutta nyt taas pieni katsaus tämän kevään ja lähinnä siis Pukumiehen juhlapukeutumisen tarjontaan (kiitos vain Paula kuvausavusta!). Ja Pukumiehessähän sitä valikoimaa kyllä riittää kaiken ikäisille ja monenlaiseen tilaisuuteen. On sekä pitkää että lyhyttä mallia, niin hihattomana kuin lyhyillä hihoillakin. Pitsiä, kukkakuosia, tumman sinistä, rohkeita vahvoja värejä, valkoista ja pastellia... siinäpä ehkä kevään juhlien avainsanat. Sovittelin pääasiassa Sandin, Joseph Ribkoffin sekä Vera Montin mekkoja. Ja lähtihän sieltä yksi mukaanikin tupareita ja tytön nimijuhlia varten. Instagramin seuraajat jo tietävätkin mikä... 









Mikä on sinun suosikkisi? Onko tänä keväänä tai kesänä juhlia edessä? 


12 kommenttia :

  1. Kiitos vaan Luumutar tästä valtavasta asukriisistä, jonka aiheutti tämä liian upea postaus, viikonlopun lähestyvät juhlat sekä talvikauden aikana mystisesti kaapissa kutistunut juhlamekkoni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhihi! Miten ne aina kaapissa mystisesti kutistuukin nuo vaatteet? =) Ei muuta ku mekko-ostoksille siis. Onhan kohta äitienpäivä ja kaikkee, olet sen ansainnut. =)

      Poista
  2. Ihan mielettömän upeita kaikki, ehkä nuo turkoosit (vai mikä väri tuo nyt onkaan :D) ovat lemppareitani näistä. Melkoinen asukriisi tääläkin podettu kun vknl vietetään tyttömme ristiäisiä ja rintani ei tahdo mahtua ainooseenkaan mekkooni :D Mä kun vielä niin ajattelin, että mekot on kivan anteeksiantavaisia vatsanahkan suhteen, mutta en ottanut huomioon että rintavarustuskin on melkoisasti turvonnut.. Noooh, kyllä tää tästä. Kesälle olis kyllä juhlia muutenkin tulossa - noista ylläolevista voisin pukeutua mihin vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tajunnut ensin, että sehän paisuu tuo yläkertakin niin, että vaikka muuten palaisi mittoihinsa, niin puserot ei mene ylös saakka kiinni. Mutta se megaturvotus ei onneksi kovin kauan kestä.

      Poista
  3. Onpa muutama tosi kiva! Punainen, sinivalkoraidallinen ja alarivissä keskemmällä oleva nude on mun suosikit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihallinen punainen ja nude omiakin suokkareita.

      Poista
  4. Wau mitä kuvia ja mekkoja! Punainen on tosi sähäkkä, tykkään! Ja myös alimman kollaasin keskimmäinen on unelma.

    Yhdet häät on tulossa, tarskin alkaa miettiin mekkoa!

    VastaaPoista
  5. Wau, upeita! Alimman rivin keskimmäinen nude pitsimekko on mun suosikki, aivan ihana ja monikäyttöinen :)

    VastaaPoista
  6. Punainen hihallinen iskee täällä. Nudekin on kiva ja mustavalkoinen punaisella vyöllä....ja...

    VastaaPoista
  7. Tummansini-valkoraitainen on ihanan raikas ja malliltaan tosi kiva. Myös kirkkaanpunainen (vyötäröllä tummansinistä, valkoista ja beigeä) sopii sinulle upeasti! Jos hiukan juhlavampaa haluaa, tuo nude pitsimekko on myös tosi kaunis:)

    VastaaPoista
  8. Noi toiseksi viimesen rivin mekot on aivan täydellisiä :). Ihanan värisiä.

    VastaaPoista