25.5.2014

Ulkosalla


Tänä viikonloppuna piti olla aivan muunlaisia suunnitelmia aivan muissa maisemissa, mutta koska hotellit oli buukattu täyteen, näkymät viikonlopulta ovatkin omalata kotipihalta. Toisaalta harmittaa aivan vietävästi, kun en päässyt treffailemaan ihkuja naisia. Toisaalta taas näissä helteissä nämäkin maisemat passasivat vallan mainiosti. Viime kesänä kun kinattiin Kaitsun kanssa siitä, että laitetaanko terassi valmiiksi vai keskitytäänkö vain laajennukseen, pidin pintani ja voitin. Terassi rakennettiin, koska toivoin pihalla olevan jo jotain valmista tänä kesänä. Joku paikka missä nauttia auringosta. Ja onneksi en antanut periksi, kyllä nyt harmittaisi. Se, että terassi on edelleenkin täysin kalustamatta, on pieni murhe verrattuna tilanteeseen ettei koko terassia olisi olemassa. Koko viikonloppu on mennyt mahtavasta helteestä nauttien ja samalla vähän pihaa suunnitellen. Oma kotimetsuri pyörähti myös pihalla kaataen kauhean syreenin reuhkan meidän ja naapurin väliltä. Näkymät muuttuivat jo kovasti yllä olevaan verrattuna. Toki tuo rytöläjä tuossa sivupihalla ei vielä oikein ole ideaalin näköinen. Mutta näihin pääsee käsiksi vasta salaojituksen jälkeen. 

Olen tässä taas seurannut kevään aikana silmä kovana kaikkia puutarhaohjelmia, varsinkin Huvila ja Huussi on ollut tarkan syynin alla. Saadappa Eva Wuite tekemään taikojaan tälle pihamaalle! Käsittämättömän taitava piha- ja maisemasuunnittelija on kyllä tämä nainen. Hyviä ideoita olen saanut roppakaupalla, mutta eri asia on sitten se, että osaanko hyödyntää niitä millään muotoa käytännössä. 

id-kuva


Säiden lisäksi nautittiin tulipadalla tehdyistä kesäherkuista. On ollut niin kuuma, ettei tyttökään ole oikein malttanut nukkua päivisin. Hän on torkahdellut vain pikku unia, mutta eipä se ole menoa haitannut. Hyvin on jaksanut päivän porskuttaa ja nukkunut yöt kuitenkin hyvin. Nyt, kun keli on sateinen ja viileämpi, nukahti tyttökin päikkäreilleen aivan erilailla. Tällä sateisella kelillä pitäisi minun myös vielä aktivoitua noiden ompelemattomien verhojen suhteen, mutta miten se voi ollakin niin vastenmielistä hommaa? Tekisin melkein mitä tahansa mieluummin. 


8 kommenttia :

 1. Olen niin kade kun teillä on jo grillailtu. Meillä oli suunnitelma grillata tänään ennenkuin mies lähtee töihin mutta eipäs siitä vielä mitään tullut. Viikonloppu on vierähtänyt terassia petsatessa ja petsin kuivumista odotellessa, kaivelin perennapenkkiä eikä sinne oikein mitään jäänytkään. Voisin kyllä ilolla ottaa itsekin jonkun tekemään meidän pihasta ihanan. Onneksi meidän makkariprojekti on nyt valmis niin saa keskittyä ulkona puuhailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niin paljon mieluummin puuhastelisin makkarissa kuin ulkosalla... siellä mulla on jotain käsitystä tekemisistäni.

   Poista
 2. Eva on minunkin idolini, taitava, taitava nainen! Ja kaunis. Ja positiivinen. Ja... no joo, huomaa varmaan, että ihailen häntä. Meilläkin mennyt viikonloppu pihahommissa. Hitaasti, mutta varmasti täälläkin hommat etenee. Onpas tyttökin jo kasvanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ihailen minäkin! Ja varsinkin hänen taitojaan tässä lajissa.

   Poista
 3. Voi pahus etteu huonetta vapautunutkaan :( Mutta koitetaan tosiaankin jossainvaiheessa tavata, vaikka sitten elokuussa :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen tyttö:). Minulla jäänyt kaikki puutarha (ja muutkin) väliin, vaikka kovasti olisi pihaideoille ja neuvoilla tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei mainaa mitkään ohjelmat vain riittää avuksi. Tarvisin sellaista kädestä pitäen neuvoa...

   Poista