26.5.2014

Terassin täytettä

Eilen mainitsinkin, että meillä on terassi vielä kokonaan kalustamatta. Kävimme viime viikonloppuna kiertelemässä kesäkalustekauppoja ja ideoimassa, että millä me lähdemme tätä sadan neliön tilaa täyttämään, että se oikeasti olisi jossain balanssissa, eikä näyttäisi tyhjältä tanssilavalta. Kuitenkaan ei tekisi mieli tuhansia euroja tähän projektiin laittaa. Fakta kuitenkin on se, että kesäkalusteet maksavat melkoisesti, jos mielii vähänkään säätä ja silmää kestävää hankkia.


Ruokaryhmän teemme itse, koska siihen sain hyvän idean viime kesänä Eden-ohjelmasta, eikä taida kaupoista tarpeeksi isoa valmispöytää edes löytyä. Ruokaryhmän lisäksi tarvitaan myös jotain löhöily- ja auringonottopaikkaa... sohvaa, aurinkolaveria tms. Sohvat ei ole vakuuttaneet minua muutenkaan vielä tähän päivään mennessä. Sitten menin ja istuin Maskussa pesään; ihanan pehmoiseen ja upottavaan. Sohva tipahti taas hieman alemmas kärkisijoilta. Maskun pesä oli hyvän mallinen ja ennen kaikkea hyvän värinen verrattuna moniin muihin netistä löytämiini malleihin. Siellä voisi köllötellä yksikseen melkeinpä miten päin vain ja ottaa viereen kaiken tarvittavan helteisen päivän varalle. Sinne sovittaisiin makoilemaan myös koko perheen voimin ja kyllä siellä voisi muutamat Mojitot tyttökavereiden keskenkin nauttia. Mistäpä muistuikin mieleeni, että mintut ja muut kesän tarveyrtit pitäisi kohtapuoliin laittaa kasvamaan. 
id-kuvs

10 kommenttia :

 1. Toi pesä on aivan ihana, mutta vähän turhan hintava. Netissä sillä oli tarjoushinta jotain 746e, mutta tuolla kesäpihalla 995e. Tosin katselin vaan sitä missä oli vaalea patja. Tuokin oli jossain taustalla, mutta en hoksannut hintaa käydä siitä katsomassa.

  Kävin just Maskun kesäpihalla Ideaparkissa niitä katsomassa. Toinen huono puoli siinä on, että jos semmosen laittais pihalle, heti olis varmaan naapurin kissat kuseskelemassa siihen :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaaleapatjainen oli kalliimpi. Tuo oli sen noin 750 ja meidän silmään paremman värinen.
   Kissat liekaan aivan kuten koiratkin, se on mun mielipide.

   Poista
  2. Niinpä. Jotkut ei vaan näytä tajuavan, että ne tulee toisten pihoille, kun ovat ulkona irrallaan tai sitten eivät vaan välitä.

   Mustakin tuo harmaa patja on nätimpi. Aikoinaan ehkä 2-3 kesää sitten näin tuollaisen pesän (tosin pyöreän) ehkä Huvila ja huussi -ohjelmassa. Sittemmin niitä on tullut vastaan parissa blogissa. Vissiin noita pyöreitä ei ole markkinoilla enää, mutta soikeita kylläkin. Kumpikin tosin näyttää kivalle.

   Poista
 2. Miten semmoinen pesä suojataan talvella? Entä sateella? Joku isompi juttu terassille houkuttaisi, mutta varastoon ei mahdu enää yhtään kalustetta lisää talvisäilöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se suojaushan se on aina se ikuinen ongelma, ja tilanpuute. Polyrottinki kaiketi kestää pakkastakin melkoisen hyvin, joten minä suunnittelin (mikäli tällaiseen lähdetään), että talveksi vain katoksen alle ja tyynyt varastoon. Tyynyt saa sateelta ainakin jotenkin suojaan vetämällä tuon katoksen päälle.. näin ainakin luulen.

   Poista
 3. Mistä löysit tuo riippukeinun tai miksi tuota "pienempää pesää" voisi kutsua. Joskus hobby hallissa oli noita, mutta loppui jo jossain vaiheessa... Olisi hinku saada sellainen! Tuo isompi ppesä on ihana, aivan liian iso meille tällä hetkellä. Mutta isolle pihalle hankkisin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stemman valikoimaa on se. Siellä oli kaksikin eri mallia; Riina ja Swingi, kuvassa oleva on Swingi.

   Poista
 4. Me ollaan suunniteltu jonkin moista sohvaa mutta kuten sanoit niin ne on kyl kalliita. Toi pesä on ihanq mutta meidän terassille ehkä liian suuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ongelma on toisinpäin, ei meinaa saada täytettyä koko tilaa... Mutta kun hupsista siitä tuli vain niin iso, aivan vahingossa. :)

   Poista
 5. Ihania suunnitelmia. Tuo pesä on kyllä ihana ♥

  VastaaPoista