28.6.2014

Jumppahuone

Piti jo viimeksi mainita (mutta unohtui), että meidän laajennuksen uudella makuuhuoneella on jälleen uusi käyttötarkoitus. Koska huone on kuitenkin osan ajasta ilman asukasta, on siitä ollut mahdollista tehdä paikka monelle asialle. Nykyään se on myös tytön leikkihuone, jossa vietämme päivisin paljon aikaa. Kokolattiamatolla on mukava temmeltää ja leikkiä, siinä voi aikuinenkin konttailla mukana tai ottaa lokoisasti makuuasennossa. Lattialämmitys on vielä lisäluksusta "kaupan päälle". 

Lisäksi huoneesta on tullut minun treenitila. Pari viikkoa sitten aloitin oman PT:n ohjeistamana kokonaan uuden treenaustavan. Minulle on nyt tehty ohjelmia sekä kotiin että salille, mutta enpä ole vielä kertaakaan jaksanut salille asti mennä, koska kotona on niin helppo ja nopea nämä ohjelmat suorittaa. Normaalisti olen tehnyt treenin joko päiväunien aikaan, Kaitsun katsoessa tytön perään tai vasta sitten kun napero on mennyt yöunille. Eilen kokeilin treenata tytön kanssa. Onnistui loistavasti. Tyttö viihtyi hyvin leikkikalujen parissa ja tutkien paikkoja aina sarjojen ajan, ja väliajat toimin itse viihdyttäjänä. 

Viikonloppu onkin juhlan huumaa päivästä toiseen. Eilen vieteltiin valmistujaisia ja tänään on luvassa häähumua, josta varmastikin kuvasaldoa luvassa myöhemmin. Mukavaa viikonloppua! 

2 kommenttia :