30.6.2014

Kesäistä häähumua

Lauantaina vietettiin hyvien ystäviemme häitä pienellä porukalla ihanissa maalaismaisemissa Oulun lähistöllä. Samassa paikassa ollaan juhlittu ja vietetty ennenkin iltoja, mutta ensi kertaa vietimme siellä ihanan aurinkoista kesäiltaa. Paikka on kyllä upea! Ja mikä tuuri kävikin, että saimme näin mahtavan sään juuri tälle illalle näiden harmaiden talvikelien jälkeen. 


Lämminhenkinen ja rento vihkitilaisuus pidettiin pihalla. Lähimmät sukulaiset ja ystävät ympäröivät tätä onnesta säteilevää paria, kun heistä tuli toisilleen aviopuolisot. Ei kyllä tarvinnut parin tunteita arvailla toimituksen aikana, niin onnellisilta he molemmat näyttivät. Kyllä tuli muistoja mieleen hetkestä, kun itse oli samassa tilanteessa. 

Vihkimisen jälkeen suuntasimme parinsadan metrin päähän Helmen Pirttiin nauttimaan päivällistä ja kakkukahveja. Pitojen Helmi oli valmistanut niin hyvät alkupalat kaloineen ja salaatteineen, että eipä sitä paljon muuta tarvinnutkaan. Pääruokana tarjoiltu punaviinihärkä jäi minulla kokonaan maistamatta, kun santsasin vain alkupaloja ja itse tehtyä, ah niin hyvää rieskaa. 


Ilta vietettiin vielä omalla pienellä porukalla rennommissa tunnelmissa. Korkkarit ja mekot heitettiin nurkkaan ja tilalle tulivat farkut ja Reinot.Pikku bailaajakin jaksoi aivan mahtavasti kahdet juhlat peräkkäisinä iltoina. Pelkkää hymyä, naurua ja lirkuttelua... Eilen kylläkin nukutti vähän enemmän niin äitiä kuin tytärtäkin.

6 kommenttia :

 1. Ihana pieni neito, miten mulla on mennyt ohi, että hän jo seisoo/kävelee. Vastahan hän syntyi! Ihana maalaisidylli juhlapaikalla. Missä tällainen paikka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä neito on jo reilun kuukauden päivät ollut kovastikin pystyssä ja käveleekin tukea vasten. Niinpä, miten tämä aika voi mennä näin nopeaa...?

   Paikka on Ala-Temmeksellä

   Poista
 2. Todella kaunis hääpaikka ja voi noita ihania pikkuisia vieraita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... onhan ne aika hellyittäviä kahdestaan. :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän kauniita kuvia! Ja nuo pikkuvieraat tosiaan, ihan mahtavia! :D

  VastaaPoista