9.7.2014

Jatkuva kaaosOn se kyllä kumma, että vaikka kuin keittiötä siivoaa, niin se on hetkessä taas sekaisin. Tuntuu kuin en enää muuta tekisikään kotona ollessani kuin täytän tai tyhjennän astianpesukonetta. Paitsi silloin kun täytän tai tyhjennän pyykkikonetta... Pitänee napata aina siivouksen jälkeen kuva köökistä muistutuksena siitä, että se voi olla siistikin. Respektiä vain suurperheiden äideille! Kuin te sen teette? Omalta osaltaan tietenkään ei auta esimerkiksi se, että aamulla keittää kahvit ilman että laittaa pannua alle... Tällähän jo pikku askaretta saa aikaiseksi ennen kuin pääsee nauttimaan aamiaisesta. Onneksi tässä helteessä kaikki kotihommat käy kunnon treenistä.

12 kommenttia :

 1. No et oo ainoa. Ja täälläpä aletaan reteesti isolla hörpyllä juomaan kahvia ilman, että sitä kahvia on edes kaadettu kuppiin.
  Juu, sotkua ja kaaosta on, mutta olkoon. Oon huomannu, että yllärivieraat ("Ollaan siellä puolen tunnin päästä") saavat keittiön kummasti ojennukseen. Mutta vain hetkeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllärivieraat on parhaita! Siksi meilläkin aina siivotaan.. Ja saatetaan remonttia eteenpäin (kun ei muuten enää jaksa).

   Poista
 2. Palkataan siivoojat, kunhan vielä vähän rikastumme ;). Täällä on taas hinkuttettu taloa huomista näyttöä varten yön pimeinä tunteina, ja voin sanoa, että kyllästytttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua ! Näytöt, nuo ihanat lisästressin aiheuttajat. Toivottavasti menee heti!

   Poista
 3. Kaaos. Se asuu meillä. Ainakin usein tuntuu siltä. Mutta sun kuvissa näkyy vain kaunista järjestystä. En suostu uskomaan, että teillä mitään kaaosta on :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin tutulta :) Teillä on kaunis keittiö. Ja koko muukin huusholli :)

  VastaaPoista
 5. Tiedän niin tuon tunteen. Siksi olenkin vaatinut loman aikana muutamia reissuja pois kotoa tai muuten en tejkisi muuta kuin siivoaisin non stop.
  Kuvissa sinulla ainakin on niin siisti ja tyylikäs keittiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, reissussa sitä vasta lomailee oikeasti. Siksi olenkin mieluummin töissä, jos ei ole reissuja tiedossa.

   Poista
 6. Kuulostaa niin tutulta! Hei, kivan näköistä teillä! Kivaa, että eksyin tänne blogiisi :) .

  VastaaPoista