26.8.2014

Neitsytmatka VS:lla (lentokenttätuliaisia)

Istanbulin lentokentällä vierailin ensimmäistä kertaa Victorias Secretin myymälässä. Olen tilannut bikineitä VS:n nettikaupasta, mutta muuten merkki on ollut minulle hieman vieras. Itse putiikki oli sellainen paikka, missä minä olisin viihtynyt vaikka tuntikausia tutkien ja nuuhkutellen, jos vain lentoaikataulu ja matkaseura olisi sen kestäneet. En ehtinyt päästä kuin vasta vauhtiin niin johan alkoi vastapäisestä kahviosta tulla pitkiä silmäyksiä... Niin kuin olisi muka kiire ollut jonnein, aivan outoa.

Tämä oli pieni liike, missä ei ollut kuin kosmetiikkaa tarjolla, mutta se minua juuri kiinnostikin. Tuollaisissa kaupoissa minulla lähtee niin helposti lapasesta, samaisesta syystä välttelen mm. Body Shopin liikkeitä. Kempparit on helpompia (melkein aina), niissä ei tule samaa höperöfiilistä (juuri koskaan). Niissä voi asioida aikuismaisesti ja asiallisesti (!!). Mutta menepä tällaiseen kauppaan, joka on kuin karkki itsessään. Kyllä siellä sisäinen pikku-tyttö herää henkiin jo heti ovella. Ja aivan saman reaktion aiheuttaa koulujen alettua kirjakaupat, jotka ovat pullollaan ihania vihkoja, kalentereita ja muita koulutarvikkeita. Voi sitä onnea, kun tytär menee kouluun ja äiti pääsee koulutarvikeostoksille. 

Mutta palatakseni vielä tähän asiaan; ostin kentältä vartalosuihkeen, jollaisia olen vasta tänä kesänä oppinut käyttämään. Ostin alkukesällä ensimmäisen edullisemman testiversioni Seppälästä hetken mielijohteesta ja olen tykännyt todella paljon. Tämäkin tuoksu oli mielettömän ihana ja kesähelteellä näitä on huomattavasti mukavampi käyttää kuin hajuvesiä. Lisäksi nappasin mukaani meikkipussin, joka vaikutti tilavalta ja siinä oli kaksi erillistä osaa meikkien organisointiin. Lisäksi pussi avautuu keskeltä ja sisäsyrjät ovat läpinäkyvät, joten pussissa olevat tuotteet näkee ja löytää ilman pussin kaivelua ja hermojen menettämistä.

Olisiko sinulla vinkata jostain huippu tuotteesta tältä merkiltä, mitä kannattaisi kokeilla?

4 kommenttia :

 1. Vartalovoiteet on ihania! Niissä on tuoksua sopivasti ja imeytyvät nopeasti. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo meikkipussukka on AIVAN ihana ja tyylikäs. Olisipa edes Helsingissä tuo liike.

  VastaaPoista
 3. Hahhaa! Minustakin oli niin ihanaa koulujen alkaessa päästä täydentämään vihkokokoelmia ja ostamaan kyniä, enkä kyllä ihmettele hullaantumistasi VS:ään :-D

  VastaaPoista
 4. Kuopus sanoi kerran, että hänelle voi ostaa VS:lta ihan kaikkea - kaikki kelpaa! Hänellä on ollut esim. luomiväripaletti (iso!) ja hajuvesiä. Molemmille tyttärille olen ostanut passille suojakotelot, osa niistä on muuten aitoa nahkaa. Myös tietenkin VS:n alusvaatteet ovat hyvälaatuisia.

  Arlandan VS on ihana paikka, mutta SAS:n harvennettua vuoroja, ei kuopuskaan ole lentänyt pitkään aikaan Arlandan kautta kotiin. Lontoosta siis. Ja Arlandalla on tosi ystävällinen palvelu. Itsekin taidan lentää seuraavan reissun Helsingin kautta, mutta Helsinki on tylsä lentoasema. Sieltä ei juuri tule ostettua mitään.

  VastaaPoista