28.8.2014

Ripaus MarokkoaNiinhän siinä kävi, että marokkolainen rahi rantautui myös meidän kotiin. Tästä ostoksesta kiitän tai syytän (miten sen asian nyt haluaa ajatella) muita blogeja. Kyllä se vain fakta on, että blogit ovat ne kaikista suurimmat vaikuttajat ainakin minun ostoskäyttäytymiseeni. Mietin ja harkitsin tätä hankintaa toooodella kauan. Monta kertaa se oli kevään ja kesän aikana menossa ostoskoriin, mutta napautin kuitenkin koneen viime hetkellä aina kiinni. Lopulta, kun olin kuukausitolkulla rahia monissa blogeissa ihastellut, en voinut enää vastustaa. Minun oli pakko saada testata sitä kotosalla. Siinä se nyt napottaa makuuhuoneessa kiikkustuolin edessä. Makuuhuoneesta on tullut minulle ehdottomasti mieluisin paikka kotona tällä hetkellä, se on sellainen rauhan tyyssija. Voin vain istuskella tuossa keinussa ja antaa ajatusten lentää. Kesällä huone on ollut vielä niin mahtavan valoisa, että kaikessa valkoisuudessaan se on aivan häikäissyt aamupäivästä. Nyt kun päivät alkavat hämärtyä, sinne on laskeutunut sellainen mystisen hämärä ja kotoisa fiilis. Vielä kun saamme kotiutettua valaisimet, jotka vihdoinkin löysimme mieluisat, niin kyllä kelpaa talven pimeän tulla. 

Arvatkaapa missä meillä tällä hetkellä säilytetään vieraspetivaatteita...

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tuo kivasti jotain erilaista huoneeseen.

   Poista
 2. Tuon värinen rahi on kyllä tosi ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin rakastuin juuri tähän väriin ennen kaikkea.

   Poista
 3. Oi, mä katselin just toissapäivänä tismalleen samanlaista, mutta eriväristä! :) Enkä edes tiennyt, että nämä ovat näkyneet blogeissa! Heh, tai sitten voi olla, että se olen jotenkin alitajuisesti rekisteröinyt ja vaan kuvittelen keksineeni ihan itse uuden mieliteon :D Ihana joka tapauksessa, sopii ihan mielettömän hyvin mustavalkoiseen kokonaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä on pyörinyt joo... Tai sitten minulla on vain seurannassa juuri ne sisustusblogit, joissa sellainen on. :)

   Poista
 4. Ihana klassikko. Tais olla meilläkin kotona joskus lapsena tuollainen ja se tais olla tuotu ihan ulkomailta saakka. Itse olen katsellut niitä kudottuja mustia.

  VastaaPoista
 5. Rahi antaa ihanasti lämpöä makkarin mustavalkoisuuteen. :) Näin syksyn kynnyksellä alkaa kaivata lämpimämpiä värejä, mustavalkoinen antaa niille raikkaan taustan.

  VastaaPoista