13.9.2014

Kiireisen viikon kohokohta

Viikko hurahti kiireisissä merkeissä töissä; muuttoa isompiin tiloihin ja normaalit hommat siinä lomassa pitivät kiireisinä. Kalusteiden täydennysreissu tehtiin keskiviikkona ja loppuviikon illat on menneet niitä kasaillessa ja paikkoja laittaessa kuntoon uudessa officessa. Meillä on uusi järjestely nyt syyskuun, kun Kaitsu on tytön kanssa kotosalla viettämässä isäkuukautta ja minä saan keskittyä täysiä töihini. Mukavaa vaihtelua, ihana kun saa huoletta tehdä pitkä päivää ja keskittyä kunnolla rästihommiin. 

Mutta ihana oli kyllä viettää perjantai kokonaan kotosalla tyttelin kanssa, että Kaitsu pääsi pihahommiin. Neljän pitkän päivän ja lukuisien työpuheluiden jälkeen nautin niin suunnattomasti taas siitä, että keskustelu eteni näin: 

tyttö: Tää
minä: Tää tää
tyttö: TÄ!
minä: HÄ? 
tyttö: TÄ! GÄ GÄ! GÄÄÄ!
minä: blää blää blää

Ja näin edespäin. Parasta keskustelua! 

Hän on alkanut aivan viime aikoina myös touhuamaan aivan erilain. Ihana seurata, kun hän herättyään asettelee Nallen ja Napun tyynylleen nukkumaan ja ojentaa tuttinsa nallelle unia varten. Tutti on meillä vain sängyssä, sitä ei juurikaan koskaan ole muulloin käytetty kuin nukkumaan mennessä. Joten hän selkeästi laittaa unikaverit unille ennen kuin itse nousee sängystä. Parasta katseltavaa. 

4 kommenttia :

  1. Voi tuo vauva-arki oli niin ihanaa (toki siis raskastakin, ainakin meillä), ehkä aika on kuultanut muistot tai jotain, vauvakuumetta tai sitten ei. Bongailen joka paikasta vauvoja ja ajattelen, että olisipa vielä tuollainen. Hmmmm meillä on nyt täysin tyhjä koti, istun yksikseen ja odotan kaupunkiin lähtöä, kumman hiljaista, kukaan ei kaipaa eikä kysele, ei riitele eikä kinastele. Toisaalta nautin tästä tyhjästä kodista ja toisaalta en. Ihana keskustelu teillä vaavin kanssa. OIkein mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista