15.9.2014

Seinän viereltä toiselle

Viikonloppuna muun muassa vaihtui laajennusosassa vähän järjestys. Huoneeseen on ilmestynyt tv ja myös Wii siirrettiin sinne eilen illalla olohuoneesta. Sänky heitettiin oven puoleiselle seinälle, koska se puoli näkyy ovelle ja sänky on siistimpi vaihtoehto siihen kuin tv ja "johtohelevetti". Toisaalta kyllä saimme kaikki johdot kokonaan piiloon Stuvan laatikkoon/laatikon taakse, joten näkösällä ei nyt ole kuin pieni pätkä seinään menevää johtoa. Joka tapauksessa siistimpi näin päin. 

Koitappa ottaa pikku apulaisen kanssa valokuvia... Koko ajan on assarin käsi ohjaamassa, miten se kuva tulisi ottaa. 

Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!  

8 kommenttia :

 1. Hauska tuo sun avulias assari. Meillä koira yrittää aina asettua mahdollisimman keskeiselle paikalle ja alkaa nuolla takapuoltaan. Ei mun mielestä edes muulloin nuole sitä! Kiva katsella noita teidän laajennuskuvia. Tehtiin kokolailla samaan aikaan laajennusta.

  VastaaPoista
 2. Kivan raikas kokonaisuus ja ihana assari sulla :)
  Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Meilä on kans assareita :D Nuorempi koira on AINA nokkansa kanssa ihmettelemässä mitä puuhaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sulla on sellainen musta täplä kivana lisänä kuvissa... =)

   Poista
 4. Ihanan selkeetä ja tyylikästä ja toinen on niin söpöliini. Arvaa kellä ei edelleenkään ole puhelinta, tai no, neitin puhelin aina iltaisin lainassa kunnes saan ostettua uuden. Uuden kameran ostoakin tosiaan jo mietin ja miehen aivopesu on aloitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No määpä arvaan... =) Joko on merkkipäätös tehty? wink wink, vielä voi vaihtaa... ;)

   Poista