21.9.2014

Viikonloppureissu - Tehtiinkö me muuta kuin syötiin?

Kotimatkalla olemme kun tätä kirjoittelen. Istun auton tapapenkillä ja tyttö nukkuu suloista unta vieressä. Matka on sujunut rauhallisesti, tyttö on nukkunut melkein koko matkan, aivan kuten mennessäkin. Tässä on lyhyen ajan sisään matkustettu tytön kanssa ensimmäistä kertaa lentokoneella ulkomaille sekä nyt autolla pidempi matka kotimaassa ja pitää oikein ihmetellä miten helppoa ja mukavaa on matkustaminen ollut hänen kanssaan. Reissussa ei aina aikataulut pidä ja monissa tilanteissa on tytön pitänyt venyä ja jaksaa. Äitinä en ole voinut muuta kuin ihastella tätä urheaa, reipasta ja niin hyväntuulista pientä matkustajaa. 

Alunperin viikon mittaiseksi suunniteltu Espoon matkamme typistyi loppupeleissä pitkäksi viikonlopuksi ja moni suunnitteilla oleva asia jäi tekemättä. Mutta tuleehan näitä reissuja. Kuitenkin jo yhden päivän lisääminen toi viikonloppuun rutkasti lisää tunteja ja ehdimme värkkäillä kaikenlaista. 
Viikonloppuun mahtui treffit Rimman ja hänen ihanan koirakatraan kanssa, shoppailua sekä lähiseutumatka Hankoon. Hangossa olisi ollut ihana käydä pikku putiikeissakin nuuskimassa, mutta olimme perillä lauantaina vasta yhden jälkeen, joten moni kauppa oli valitettavasti laittanut jo ovensa kiinni. Toisaalta, jäipähän enemmän aikaa vain kauniista syyspäivästä ja ulkoilmasta nauttimiseen. 
Viikonloppuun mahtui myös ruokaa; paljon ja hyvää. Jo saapuessamme Espooseen meitä odotti valmiina leivinuunista juuri nostetut rieskaleivät ja juustolautanen. Seuraavana päivänä sain nauttia Rimman syntisen hyvistä cup cakesista, Hanko Sushista sekä grillatusta naudan ja possun sisukasta salaatin kera. Lauantaina nautimme Hangossa, ravintola Origossa maittavan lounaan. Maa-artisokkakeitto, naudan sisäfile ja omenakinuskipiiras jäätelön kera tekivät tehtävänsä ja kotimatka meni torkkuen. Illalla vielä tehtiin itse kana-ceasar salaattia ja jälkkäriksi mätettiin vielä kaikenmaailman herkkuja. Selkeästi on parin päivän paasto edessä allekirjoittaneella, mutta joskus pitää saada oikeasti herkutellakin ilmantunnon tuskia.

4 kommenttia :

 1. Kyllä reissussa pitää saada nauttia herkuista. Kotona voi sit taas purra kynsiä ja syödä porkkanaa :D
  Ihanaa kun reissut lasten/lapsen kanssa onnistuu ja mitä enemmän reissaa niin lapsetkin tottuu kulkemiseen. Ihanaa viikkoa ja nähdään pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on, kyllä joskus saa herkutella! Samoin! :)

   Poista
 2. Siellähän näkyy tuttuja naamoja. Rimmuska, pulla ja muut karvaset lapset.<3
  On kyllä aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, ihanat karvapallerot ja ihana Rimmuska myös! =)

   Poista