8.10.2014

Ensimmäinen syysilta
Mistä tietää, että on tullut syksy..? Minun kohdallani ainakin siitä, että kaivan kynttilät kaapista ja sammutan muut valot, laitan villasukat jalkaan ja käperryn viltin mutkaan. Eilen tuli iki-ihana hömppäleffa Bridget Jones, joka vaati ehdottomasti kaverikseen lasillisen punaista. Olen aivan hulluna englantilaiseen aksenttiin. Hugh Grant on suosikkejani, vaikkei hän nyt kovin monen ilmeen näyttelijä olekaan. Pelkkä puhetyyli riittää voittamaan minut puolelleen. Ja hänellekin kyllä ikä on tehnyt vain hyvää, ei voi muuta sanoa. Notting Hill ja Rakkautta Vain ovat molemmat suosikkileffojeni top kympissä. 

Olen muuten tällä hetkellä niin kipeä toissapäivän jumpasta, etten pääse portaita kunnolla kulkemaan. Tällaisessa tilanteessa sitä kysyy itseltään, että miksi ostimme talon rinteessä!? Jalat ja takapuoli ovat tällä hetkellä siinä kunnossa, että pytylle istuminenkin pitää tehdä huudon kanssa. Tyttöä en ole uskaltanut syliin edes ottaa portaissa mennessä, ettei vain satu mitään. Onneksi hän kulkee niitä jo sujuvasti itsekseen. Ja onhan minulla toki raavas mies täällä auttamassa naista hädässä. 

2 kommenttia :

  1. Hahaaa kaikki sympatia sinne kipeille lihaksille. Juuri lämmittelen salilla ja tiedossa jalkatreeni. Huomenna kenties sama fiilis kuin sulla nyt :)

    VastaaPoista