21.10.2014

Huomenta, mitäs tänään Menussa?
Niinhän siinä kävi, ettei ole enää montaa jaksoa kaudesta 8 katsomatta. Eilen taas vähän venähti... katsotaan VIELÄ yksi ja sitten nukkumaan. Olemme jo jaksossa 17 menossa. Pakko katsoa loppuun ennen reissua. 

Eilen saapui myös FDS:n tilaus ja Menun monitoimikori pääsi keittiöön omalle paikalleen. Tai no, keittiöön ainakin, paikka vaihtuu vielä koko ajan. Kuvailin aamuhämärässä munakahvin ja aamiaisen lomassa tätä uutta tulokasta ja totesin, että tämä on kuin meidän keittöön tehty. Osiahan tässä on yhteensä neljä; kaksi pientä kannellista rasiaa, yksi huopainen kori ja iso kori, mihin kaikki nämä osat voidaan laittaa tai olla laittamatta. Käyttötarkoituksia keksin heti useampia ja muunneltavuus on iso plussa. Siinä saa sisäinen sisustajani sitten sommitella erilaisia asetelmia ja yhdistelmiä, muutella ja vaihdella tavaroiden paikkaa korissa ja korin ulkopuolella. Kaitsu tykkää, meillä kun muutenkin kuulemma on aina niin vaikeaa löytää etsimänsä, kun tavarat vaihtaa koko ajan paikkaa. (Ei ne oikeasti kovin usein vaihda, se on vain näköjään sukupuolesta kiinni osaako katsoa oikeasta paikasta.) Vai oletteko eri mieltä? :)


4 kommenttia :

  1. Ihana ostos, aivan loistava. Meillä kuulemma aina joku on hukassa ja minä olen tähän syyllinen kun niin innokkaasti siivoan tavaroita pois. Ei pidä paikkaansa, jos jokainen laittais omat romunsa sinne minne ne kuuluu niin ei ois hukassa. No ei ihan sama asia kuin toi teidän tilanne mut kuitenki. Juuri ajellaa Tornioon sukuloimaan jq ehkä piipahdus Ikeaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä onko se sukupuolikysymys, vai onko tuo minun yksilöni vain jotenkin äärihuono etsimään/löytämään yhtään mitään. Se on jo melkoinen vitsi meillä kotosalla oikeastaan, kuinka hän ei löydä jotain, kun ei ole siellä missä pitäisi ja kun minä menen katsomaan, niin se on siellä. :)

      Poista