6.10.2014

Hyvän mielen eteinenMahtavaa maanantaita! Vielä mennään viikonlopun pahaisilla kännykkäräpsyillä, mutta kamera on jo palautunut kotiin, eli eiköhän tämä tästä taas laatu parane. Minä(kin) hankin paljon puhutun Rinna Saramäen Hyvän mielen vaatekaappi-kirjan menneellä viikolla ja olen siihen nyt viikonloppuna reissuleskenä ollessani tutustunut. Periaatteessa minulla on tämä projekti alkanut jo hyvän aikaa sitten ja ero vaatehuoneessa entiseen on jo melkoinen. Kuitenkin kirjaa vasta hetken aikaa lukeneena on tullut paljon uusia ideoita sen unelmien vaatehuoneen kasaamiseen. Paljon ajatuksia nostattavia lauseita on jo kirjan alkupää pullollaan, maltan tuskin odottaa, että pääsen jatkamaan lukemista.Sekä kirjan inspiroimana, että jo pitkään muutenkin asiasta vaivautuneena, sain viikonloppuna aloitettua eteisen raivaus- ja inventaarioprojektin. Lähdin liikkeelle huivi- ja pipolaatikoista... Montako pipoa voi ihminen tarvita?? Kysyn vain? Ja näillä pipoilla tarkoitan vielä sellaisia, jotka vain makaavat laatikossa, eivätkä ole koskaan päässä! No ei montaa, voin kertoa. Sama homma huivien kanssa. Vaikka muuten olenkin ahkera hävittämään heti kaiken turhan kaapeistani, on näitä asusteita jostain kumman syystä kertynyt ja kertynyt, eikä niitä ole raaskinut laittaa menemään. En tiedä syytä. Mutta nyt tein raakauksen kovalla kädellä. Yksi säkki suoraan roskiin, yksi odottamaan seuraavaa kirpparia. Pyykinpesua ja laatikoiden järjestelyä.... Ei tarvitse miettiä ja arpoa enää sadasta huivista sitä parasta. Eikä varsinkaan tarvitse ahdistua huivipinoja pullollaan olevasta laatikosta, jonka sisällöstä ei ole itselläkään tarkkaa tietoa. Tällä hetkellä näen heti laatikon avattuani kaiken mitä sen sisällä on. 

Kun vain pikku-apulainen malttaisi olla tyhjentämättä laatikoiden sisältöjä lattialle. 

6 kommenttia :

 1. Haahaaa kiva kuulla että kirpparikassi kasvaa, milloin siis saan piipahtaa kylään?
  Täällä oli eilen kaappien siivous operaatio, ei kylläkään kirjan innostamana vaan veikkaan, että saan pian Paljetorilta ilmoituksen, että rouva on hyvä ja tulee myymään kamojaan. Niinpä me lasten kanssa siivottiin mega ahkeraan lelukaapit, vaate- ja kenkäkaapit ja varastot. Osan jo möin ystävän lapselle ja Toriin meni muutama juttu, loput sit kai sinne kirpparille. ihanaa kun saa kaapit siistiksi ja romut pois venymästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää sopia pikaisesti joku päivä. Penkomaan saa kyllä tulla.
   Kyllä minäkin jo mietin, että olispa kiva järkätä kirppari jo talvella, eikä odotella kesään. On tuota tavaraa vielä sen verran paljon ja eroon haluaisi päästä. Jotenkin ei ne itsealveluhommat kiinnosta, kun siellä pitää sitten juosta siivoamassa koko ajan tavaraa katoaa kuitenkin aina...

   Poista
 2. ähhh munkin pitäis ryhdistäytyä tässä hommassa, en varmasti käytä puoliakaan vaatteista joita kaapissa lojuu. Haluun ton kirjan käsiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjaa voin kyllä suositella, melkoinen inspiraatiolähde.

   Poista
 3. Mulla on kans valtava pino pipoja, huiveja ja neuleita lähdössä kirppikselle. Mutta mihin?
  Kesällä en niitä bloggarikirppiksellä viitsinyt myydä ja Paljekirppikselle on valtava jono. Missäs pidettäis? Ja mahdollisimman pian, eikö??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäs meidän pitää jo talvella. Olen miettinyt aivan samaa. Pitäis vain keksiä parempi/lähempi paikka kuin se Hiukkavaara. Mietitäänpäs!

   Poista