30.11.2014

Blogivieraisilla Jyväskylässä

Huomenta. Huhhei mikä viikko takana. Maanantaita lukuunottamatta olen joka päivä ja ilta ollut menossa, eikä tämä päivä tule olemaan poikkeus. Tiistaina ajelin bussilla Jyväskylään työreissulle ja yhdistin samaan reissuun myös huvin. Kokoonnuimme Modernisti Kodikkaan Kertulle blogiporukalla nyyttärimeiningeissä istumaan iltaa. Samalla luonnollisesti pääsimme nuuskimaan Kertun nurkat. Ihanaa oli saada monelle seuraamalleni blogille kasvot ja päästä juoruamaan asioista aivan naamatusten. 
Herkkuja oli pöydät pullollaan ja seura mitä mukavinta. Mikä parasta, uusien tuttavuuksien lisäksi löysin myös monta uutta kivaa blogituttavuutta tämän tapaamisen seurauksena. Suuren suuri kiitos kaikille mukana olleille sekä luonnollisesti iso kiitos illan emännälle. Kyllä sai tylsä työreissu heti uutta ulottuvuutta ja hotellielämäkään ei tuntunut yhtään niin ankealta. Tässäpä lista mukana olleista blogeista, josko sieltä sinullekin joku uusi lukututtavuus löytyisi. Siinä hurlumheissa ei juurikaan suoraan sanottuna ehtinyt kameran kanssa kunnolla heilua. Tai lähinnä se olikin vain sitä heilumista, mikä luonnollisesti vaikuttaa kuvien laatuun ja määrään. Mutta mahtavaa tämän kaltaisissa tapaamisissa on myös se, kun kaikki paikalla olijat jakavat tämän saman harrastuksen. Tällöin ei tarvitse tuntea oloaan oudoksi kuvatessaan kotia ja kattauksia. Bloggareiden kesken some-elämä on jollain tapaa sallittua myös seurassa, pakkohan se on se Instapäivitys tehdä. Muutoin kyllä tykkään, että somet laitetaan livetilanteissa taskuihin ja laukkuihin. 

Kotiuduttani meni torstai normaalisti kuorohommissa ja perjantaina meillä oli pikkujoulukeikka. Lauantaina olikin jo sitten seuraavan blogitapaamisen vuoro, kun keräännyimme POP-bloggareiden kanssa viettämään pikkujouluja. Mutta tämä kokoontuminen onkin sitten aivan oma juttunsa, palataan siihen huomenissa. Tänään piipahdan vielä Nannin luona meikkikesteillä ja sen jälkeen aion vain maata ketarat ojossa sohvalla. Tervetuloa uusi (vähän rauhallisempi viikko). 

14 kommenttia :

 1. Kiitos Sanna! <3 Näiden kuvien jälken voin vain todeta, että tarvitsen ripeästi laajemman objektiivin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no en häävejä kuvia kyllä saanut. Mutta onhan siitä laajemmasta kulmasta tosiaan apuja sisätiloja kuvatessa.
   Kiitos vielä illasta <3

   Poista
 2. Oli tosi kiva nähdä Sanna! Toivottavasti näemme tulevaisuudessakin ihan oikeassa elämässä. Mukavaa joulun odotusta! // Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, todellakin. Mukavaa joulun odotusta sinnekin <3

   Poista
 3. Oi, miten ihana koti, nimensä veroinen. Tänään pääsetkin katsastamaan ihan erityylistä huushollia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä parasta onkin, kun pääsee nuuhkimaan niin monenlaisia koteja :)

   Poista
 4. Oli kiva tutustua Sanna :) Ihanaa joulun odotusta!
  -Elina

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva tavata <3 Ihanaista joulukuuta!

  VastaaPoista