8.11.2014

(Sisustajan) Murheenkryyni

Niin kauan kuin olohuoneessamme on ollut kalusteet, on tv-tason vieressä ollut ahdistava tyhjänä huutava tila. Niin kauan kuin meillä on ollut uusi tv, olen tuijottanut sen lisäksi varmasti aivan yhtä paljon tuota sen vieressä olevaa tilaa, joka huutaa tylsyyttään ja tyhjyyttään. Jotain se on kaivannut ja kaipaa edelleen, mutta koitin sitä kuitenkin tänään pikkuisen entrata parempaan suuntaan olemassa olevin avuin. Tällä hetkellä nurkassa on vähän kuin ylimääräisenä myös tytön lelukassi, joka ei siellä loputtomiin tule kuitenkaan olemaan. 

Kaitsulla on tapana jokaisesta kaupungista/maasta, jossa on käynyt, ostaa paikallista nykyarkkitehtuuria käsittelevä kirja. Näitä kirjoja on siis kaappiin ehtinyt kertyä. Siirsin kaapista muutaman arkkitehtuuri-kirjan ja Muuto Cosy lampun tason päähän somisteeksi. Eihän se todellakaan vielä paljoa tee, mutta aivan varmasti parempi kuin ennen. Muutama isompi kirja lampun alle ja pari pienempää, lempikaupunkeihimme sijoittuvaa kirjaa nojailemaan kylkeen. Kuvassa ei kylläkään ole enää kuin Barcelona-opus, koska tyttö ehti napata Amsterdamin. Aivan vasta luin Nakun blogista tästä samaisesta ongelmasta, kuinka se tv:n ympärystö on vain niin kaamea, että eihän sitä juuri koskaan blogeissa edes esitellä. Tajusin, etten minäkään ole niin tehnyt. Naku oli keksinyt aivan loistavan idean somistamaan tv:n vierustaa (klik). Niin soma ja ihana kuin tuo idea onkaan, niin arvatkaapa vain onko tällä rouvalla lupa toteuttaa vastaavaa..!? Niinpä, jotain muuta on keksittävä. 

Mielessä on ollut muutama seinälamppu. Lampulla nimitäin saisi kivasti kohdevalaistua myös portaiden alla olevaan nurkkaa ja siellä olevaa taulua. En vain voi sille mitään, että Nakun kukkaseinä kummittelee mielessäni tällä hetkellä voimakkaasti. Tämä nurkka tulee siis jatkossakin vielä häiritsemään keskittymistäni Emmerdaleen, mutta tytteli sai ainakin uutta lukemista helposti saatavilleen. 


Huomenna on isänpäivä! Meidän ensimmäinen yhdessä kotona, ihanaa! Viime vuonna olimme tähän aikaan tyttelin kanssa vielä visusti sairaalassa. Ehkäpä tarjoan isille tänä iltana lasin punaviiniä ja koitan saada tuolle kukka-ajatukselle tuulta siipien alle. 

6 kommenttia :

 1. Neiti imee selvästi uutta ammattiaan itseensä. söpöliini.

  VastaaPoista
 2. Täällä on ihan sama ongelma, miten tuo tv:n ympäristö onkin niin vaikea sisustettava. Mielelläni antaisin vaikka koko vehkeen pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehkä olisi siitä valmis luopumaan, on siihen sen verran kasvanut jo kiinni. Mutta jotain pitäisi keksiä.... :)

   Poista
 3. Valitettavasti omassa kodissa ei ole samanlaista ongelmaa, tyhjää kohtaa! Pitäisi varmaan hälyyttää kymmenkunta sisustusbloggaajaa joskus paikalle pistämään hösseliksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Toisen murhe on toisen... vai miten sen nyt sanoisikaan. :) Sieltähän voisi sitten teidän kotoa löytyä ratkaisua niille, joilla on niitä tyhjiä kohtia.

   Poista