9.11.2014

Hei isä!

Käytiin äsken viemässä sinun haudalle kynttilä, ehkä huomasitkin. Vietiin samalla reissulla kynttilä appiukollekin. Halusin vain kirjoitella ja kertoa, että täällä meillä on kaikki hyvin. Tyttäresi on enemmän kuin onnellinen elämässään tällä hetkellä ja vietimme viime viikonloppuna tytöntyttösi ensimmäistä syntymäpäivää. Jos jotain toivon, toivon että olisit tavannut elämäni miehen ja meidän pikku enkelin, edes kerran.  Voin nimittäin kertoa, että kovasti taisin isäni kaltaisen miehen ottaa... Liekö se sitten hyvä vaiko huono homma... Ja kovasti näyttää tyttäresi oma tahto ja itsepäisyys olevan pikku-tytössäkin, vaikka kiltti pieni enkeli onkin. Meillä on ollut kiva ensimmäinen isänpäivä tänään. Ensimmäinen siksi, että viime vuonna me olimme vielä tytön kanssa sairaalassa isänpäivänä, eikä juhliminen perheen kesken oikein onnistunut. Isi sai aamiaisen vuoteeseen; voileipäkakkua ja kahvia ja jatkobrunssi munineen ja pekoneineen nautittiin sitten köökin puolella ja sunnuntaiperinteikkäästi Master Chefiä katsellen. Muuten ollaankin oltu vain rennosti kotosalla ja tehtiin pitkästä aikaa Kaitsun (kuten sinunkin) herkkuruokaa poronkäristystä. Voi että olikin hyvää; oluella höystettynä ja oikein sipulisen perunamuusin kera. Mmmmmm. Illasta käväistiin vielä kahvilla mummolassa ja sen jälkeen hautausmaalla. Siellä oli rauhallista, ei meidän lisäksi juuri ketään, vain kynttilöiden loiste pimeässä. 

Ikävä sinua! 
Hyvää isänpäivää!

10 kommenttia :

 1. Tiedän tämän tunteen.Oma isäni kuoli kun aloin odottamaan esikoistani.
  Upee kattaus :)

  Blogissani on Soap Gloryn arvonta.Toivottavasti osallistut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei... :( Minun isä kuoli juuri ennen kirjoituksia ja aina vain toivoin, että olisi ollut näkemässä kun pääsen ylioppilaaksi. Voin vain kuvitella miltä tuntuu menettää isä tuossa vaiheessa, kun on lapsenlapsi tulossa.

   Poista
 2. Mielettömän liikuttava kirjoitus. Itkuhan mulla tietenkin tuli.

  VastaaPoista
 3. Ihanasti kirjoitettu <3 Tämä oli toinen isänpäiväni ilman isää ja ikävä on viiltävä. Se, että lapset viettävät isänpäivän tietysti isänsä luona, ei helpota yhtään. Onneksi on samassa tilanteessa olevia ystäviä, joiden kanssa voi viettää isänpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät, miten sitä ilman tulisi toimeen! Voin vain kuvitella miten halju on isänpäivää viettää tilanteessasi... :/

   Poista