12.11.2014

Neljän seinän sisällä on lämmintä ja kuivaa

Pimeää keskiviikko huomenta kaikille! Ulkona on pilkko pimeää ja märkää. Kaikki lumi ja valo, mitä hetken aikaa saimme jo nautiskella on yhdessä yössä viikonvaihteessa kadonnut pois. Siitä lähtien olemme tarponeet vesisateessa ja luonnollisesti lumen kadottua täysin pimeässä kaupungissa. 

Tällä hetkellä ei juuri ulos tee mieli mennä. Se mitä töihin mennessä ja töistä tullessa on pakko astua ulos ovesta riittää minulle. Muun ajan olen ollut visusti sisätiloissa, omalla sohvalla, lämpöisen viltin turvassa. Tytön kanssa ei todellakaan viitsi lähteä leikkimään kylmiin rapakoihin, joten keskitymme kirjoihin ja uusiin synttärilahjaksi saatuihin Dubloihin. 

En kuitenkaan aio vajota syysmörkömaennukseen. Nautin kotini tuomasta lämmöstä ja tunnelmavaloista sisällä siihen saakka kunnes lumi tuo uutta valoa taas pihalle. Näin syksyisin ja pimeällä se kotikin tuntuu jotenkin entistä mukavammalta ja rakkaammalta paikalta. Vai mitä olet mieltä? 

6 kommenttia :

 1. Olen ihan samaa mieltä!
  Mitä enemmän tunnelmavaloja ja kynttilöitä, sen parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Kynttilät on pop. Tällä hetkellä vain pitää kynttilöiden paikka miettiä tarkkaan, kun on tuo pieni taapero liikenteessä.

   Poista
 2. Ihanan raikas tuo olohuoneen verho! Mie taas niin tykkään käydä lenkillä tällä ilmalla, sadetakki vain päälle. Piristää niin kummasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään että toi kovasti kivaa vaihtelua. Onneksi meitä on moneksi. :) Minä tykkään sateesta kyllä kesällä, mutta syksyllä kylmän yhteydessä ei ei ei !

   Poista