20.11.2014

Pikareissu Raaheen

Tänään käytiin Kaitsun kanssa asioilla ja pikavisiitillä Raahessa. Aamusta lähdettiin jo puoli seitsemän aikaan ajelemaan pilkko pimeään ja räntäiseen säähän. Pakko oli kuskin etsiä ja laittaa lasit päähän, että pysyttiin tiellä. Oli taas pieni totuttelu rillipäänä olemiseen, minulla kun ei kovinkaan tiheään nämä kakkulat päässä vieraile. Minulla suurin ongelma näkemisen suhteen on hajataitto ja lähinnä vain pimeällä ja varsinkin sateisella kelillä tulee laseja käytettyä. Tällöin kun vastaantulevat autot ja kaistat näyttäytyvät minulle useampana kappaleena kuin niitä oikeasti onkaan.


Micksistä ostamani Vero Modan tekoturkisliivi on aivan ykkössuosikki tällä hetkellä. Voi että olen tyytyväinen, kun vihdoin sen löysin ja malli oli näinkin kiva. Yllätys yllätys myös musta väri miellyttää minua enemmän kuin aikaisemmin katsomani vaaleat ja rusahtavat karvaturrit. Tämä oli minulle tarkoitettu.

Huomio! Vanha pomoni, Pukumiehen toimitusjohtaja Jarmo Husso on jäämässä eläkkeelle vuoden vaihteessa. Tämän vuoksi tänä tulevana viikonloppuna on sekä Mick'sissä että Pukumiehessä -20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Käykäähän shoppaamassa Jarmon kunniaksi. 

Tekoturkisliivi: Vero Moda (Mick's) / Paita: HM / Farkut: Ichi (Mick's) / Kengät: Vagabond / Laukku: Ted BakerRaahessa on todella soma vanha kaupunginosa, jossa oli kirpputoreja monellakin kulmalla. Vaikka Kaitsulla tuntui olevan jo kova kiire takaisin Ouluun ja töihin, en antanut periksi, vaan vaadin pääsyä pariin näistä putiikeista tutkimaan tarjontaa. Oulussa kun ei kirppareilta löydä kuin ylihinnoiteltuja vaatteita. Näissä molemmissa oli heti aivan eri tunnelma; paljon enemmän tavaraa kuin vaatetta, kaikki siististi esillä, eikä tavaraa ollut joka paikka tungettuna täyteen. Ihana oli kierrellä ja etsiä aarteita. Ja mikä parasta, löysin aarteen; Arabian Krokus-kannun. Tästä sarjasta minulla on vasta yksi ainokainen uunivuoka/tarjoiluastia, eikä näitä tunnu mistään löytyvän. Vaikka ostos vaati pankkiautomaatin etsimisen ja edestakaisin juoksemista, oli tämä löytö saatava kotiin. Soitin myös astia-expertti-kaverilleni, että tarkastaa netistä missä hinnoissa nämä pyörivät ja kun sain sieltäkin suunnalta kommentin "Halpa, ota se!", ei tarvinnut miettiä toista kertaa. Tuossa se nyt töröttää keittiön pöydällä, oi että olen tyytyväinen.

Tänään on torstai ja sehän on viikon paras päivä. Minä lähden laulamaan, mukavaa iltaa sinne! 

12 kommenttia :