18.11.2014

Uutta vaatehuoneessa

Viimeisten viikkojen aikana on minulla käynyt suht hyvä flaksi vaate- ja kenkäkaupoissa. Sen jälkeen kun tein perustavaa laatua olevan raakauksen vaatehuoneessa ja kenkäkaapissa, on siellä luonnollisesti ollut tilaa myös uusille tulokkaille. Hävitettyäni kirppispinoon kymmeniä vanhoja ja monia vuosia pitämättä olleita vaatteita, saatoin palkita hyvällä omalla tunnolla itseni muutamalla uudellakin kappaleella. 

Mick'sin blogi-illasta löysin viimein kauan haaveilemani tekoturkisliivin. Näitä olen testaillut kerta toisensa jälkeen ja aina niissä on ollut joku vika. Yleensä vika on ollut siinä, että se on minusta näyttänyt jotenkin leventävältä möhköltä päällä. Tässä Vero Modan liivissä on turkista vain etuosassa, joten se istuu huomattavasti paremmin päällä, eikä levene sivusuunnassa. id-kuva
HM:lta saapuneesta paketista löytyi valkoinen kauluspaita mustalla rusetilla. Ja käydessäni ensimmäistä kertaa uudessa Idea Parkissa, löysin Lindexiltä mustavalkoista kuviota olevan puseron. Molemmet sopivat hyvin niin työhön kuin vapaallekin. Tein HM:n tilauksen muuten sinä päivänä, kun Alexander Wangin kokoelma siellä julkaistiin. Voin sanoa, että oli sivut vähän hitaalla. Tilasin kuitenkin pienessä testauksen halun höyryssä sieltä WAngin pipon, nahkahousut sekä kengät. Housut on jo pakattu takaisin laatikkoon palautusta varten, kengät odottavat vielä lopullista tuomiota, mutta pipo kaikessa hauskuudessaan taitaa jäädä. Objectin hauskan neuletakin löysin myöskin Mick'sistä viime torstaina. Tätäkin olen sovittanut niin farkkujen, mustien housujen kuin hameen ja mekonkin kanssa. Sopii kaikkeen ja monenlaiseen tilaisuuteen. Ja ahh, niin minun näköinen!


HM:n tilauksessa olleet scubapintaiset nilkkurit olivat kyllä aikasta ihanat ja todella hyvät jalassa. Näitä olen tässä nyt arponut, että mikä niiden kohtalo tulee olemaan. Olen nimittäin jostain ihmeen ja kumman syystä löytänyt kenkäkaapin tyhjennyksen jälkeen jo monet täydelliset syys-/talvikengät tilalle. Kohta voin jo sanoa, että alkaa olla aika täydellinen kattaus minun tarpeisiin kaapissa. Ennen kun siellä oli vain kenkiä, joita ei voinut laittaa jalkaan ja jotka tuntuivat pahalta. Miltei täydellinen ihme on se, että löysin itselleni (mekko)saappaat. Näitä tämän mallin saappaita olen kaivannut ja etsinyt jo vuosikaudet, mutta ei vain ole tärpännyt. Nättejä malleja tuntuu olevan vain kiven alla ja jos sieltä kiven alta joku löytyy, niin ei se ainakaan ole hyvä jalassa. Mutta nyt löytyi French Connectionilta kaunis malli, joka tuntui jalassakin hyvältä. Tämän mahtavan saapaslöydön sekä muiden aikaisempien löytöjen vuoksi ajattelenkin nyt, että olisiko HM turha ostos... Joudun ehkä paljastamaan muutkin kenkäostokset ja aikaisemmat mallit kaapissa, niin voitte sanoa mielipiteenne.

Mutta nyt, hyvää yötä! 

8 kommenttia :

 1. Monta ihanaa vaatetta ja wow mitkä kengät. Jospa miekin saisin nyt viikonloppuna ostettua tuon liivin. Sen jääminen kauppaan jäi harmittamaan enemmän kuin paljon. Tuo Lindexin puserokin on aivan mahtava. Huippu ostoksia siis.

  VastaaPoista
 2. Upeita ostoksia :) Itse en kerennyt tilaamaan hm wang mallistosta mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Jotain siellä taisi vielä olla, mutta aika vähiin taisi heti mennä.

   Poista
 3. Aivan mielettömän kauniita ostoksia!! huoh!! Ihana ihailla näitä <3

  VastaaPoista
 4. En ehkä kestä. Noi kengät. Olisi rikollista palauttaa noin mageet nilkkurit vaikka vieressä seisovatkin noin kauniit saappaat <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, tää on niin kakspiippunen juttu, EN TIIÄ !

   Poista