31.12.2014

Hyvää Uutta Vuotta!
Vuoden viimeistä päivää viedään. Vaikka mehän käytännössä eletään jo vuotta 2015, juhlimmehan perinteisesti uutta vuotta kaveripoppoolla jo eilen. Tänään saamme vieraita Espoosta saakka ja vietetään rauhallinen ilta tähtisadetikkujen, saunan ja poronkäryn merkeissä. 

Kuvituksena nyt viimeiset joulukuvat, tarkemmin sanottuna joulupäivän kattaus. Onhan tässä viikko vietetty enemmän ja vähemmän tuossa ruokapöydän äärellä erilaissa kokoonpanoissa. Joulupäivänä pöydät notkuivat erilaisista kala- ja rapuherkuista ja tulin siihen tulokseen, että jatkossakin haluan joulupöydässä panostaa tällaisiin naposteltaviin ja kalajuttuihin enemmän. Ne laatikot on jo niin nähty. Tein nytkin peruna- ja lanttulaatikon, mutta ensi vuonna aion jättää noista ainakin lantun pois. Perunalaatikko on ehkä vain pakollinen must, kun se vain on niin hyvää. Kinkku luonnollisesti pitää olla, tuttuun tapaan 95 asteinen ja täydellisen murea. Mutta muutoin tulen keskittymään muihin maisteluannoksiin. 

Eilen herkuteltiin lämminsavuporolla ja sen ympärille tehdyllä leipäjuustosalaatilla. Omnomnom! Olihan se hyvää. Tänään laitetaan poronkäristystä ja varmaan jotain salaattia edelleen jäljelle jääneestä lämminsavusta. Että on tässä syöty!! Voin luvata, että huomenna ei enää syödä. Huomenna palataan ruotuun ja koitetaan mahtua taas takaisin omiin vaatteisiin. Eikö sitä näin aina ja joka vuosi luvata 31.12. ?? 

Mahtavaa Uutta Vuotta Sinulle! 

5 kommenttia :

 1. Oikein hyvää Uutta Vuotta ja aivan ihana joulupöytä teillä ollut!! Ensi vuoteen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vuotta 2015 myös teille! :)

  VastaaPoista
 3. Mä melkein lupasin että karkin mussuttaminen loppuu, mutta eihän sellaista voi luvata kun kaikki omat joulunamutkin on vielä avaamatta! :D Ihanaista uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Olen laittanut kahtena päivänä s-postia kirppariin liittyen. Ehtiditkö vastata, kiitos.

  VastaaPoista