4.1.2015

Pöydältä seinälle

Joulukattauksissa olleet koristeet, jotka löysin aatonaattona Hemtexin alesta, ovat siirtyneet pöydältä seinälle. Joulukalenteri purettiin heti aaton jälkeen ja ritilikkö jäi tököttämään tyhjänä keittiön seinälle odottamaan uutta inspiraatiota. Nämä marjaisat koristeet olivat niin kivat jouluna, etten raaskinut laittaa niitä vielä kaapin perälle odottamaan ensi vuotta. Asettelin risut puun malliin seinälle ja siinäpä ne eivät enää yhtään niin jouluisilta näyttäneetkään. Juuri sopivat tuomaan vähän väriä ja piristystä keittiön tyhjään seinään. 


Olen ollut täällä aivan lomamoodeissa blogin suhteen, on pitänyt koittaa pyhät kiriä töissä ja muutenkin.... Pilkkopimeässä kuvaaminen ei nyt vain ole oikein innostanut. Huomasin tuossa muutama päivä sitten, että meidän salamakin on kaiketi rikki. Se vain lakkasi toimimasta ja koitin vaihtaa pattereita tuloksetta. Sitten kun sitä heiluttelin, huomasin siitä kuuluvan pientä helinää. Onko se voinut tippua? Kolahtaa johonkin? En ymmärrä (muista)... Huoltoon kai se on raahattava ja kuultava tuomio asiasta.

Ja niille tiedoksi (ja pahoittelut), jotka ovat minulle pyhien aikana sähköpostia laittaneet 18.1. kirppikseen liittyen. Tytteli oli poistanut puhelimestani gmailin, enkä minä tajunnut sitä. Ihmettelin, kyllä tyhjää kohta puhelimen näytöllä, mutta en keksinyt mikä appsi siinä oli ollut. Tyytyväisenä olen ollut täällä uutispimennossa, kunnes onneksi sain viestiä toista kautta, että postia on laitettu. Tarkistelen tässä tänään tuon ilmoittautumislistan, että minkä kokoisia pöytiä vielä on ja palaan heille, jotka eivät ole vielä vastausta saaneet. 

6 kommenttia :

 1. Tosi kiva tuo ritilä juttu ja ihastuin jo jouluna noihin sun tähtiin kattauksessa, ihan huiput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdetkin löysin Hemtexin alesta. Hyvä löytö. 😊

   Poista
 2. Hei ensi kertaa tulin kurkistamaan sun blogia ja ihastuin ihan tuohon metalliristikkoideaan!! Ihana ja taipuu moneen, kiitokset inspiraatioista ja muutenkin kivan olosesta uudesta blogilöydöstä! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kiva kun löysit tänne. :)
   Ristikko tosiaan on moneen taipuva, ei muuta kuin mielikuvitus vain koetukselle ja ideoimaan käyttötapoja.

   Poista