6.1.2015

Se pahanonnenvessa

Loppiaispäivää vain kaikille! Taas on pyhä ja minä ainakin olen aivan sekaisin jo päivistä mitä eletään. Aamulla panikoin, että nyt on unohtunut katsoa uutta Master Chef kautta lauantai-perinteisesti, kunnes tajusin, että nyt eletään tiistaita (tuonkin tarkastin vaivihkaa näytön kalenterista). Pakkanen paukkuu ulkona, joten täällä sitä viihdytään sisällä töiden, nettialennusmyyntien sekä pyykinpesun parissa. Neiti nukkuu ja isi lähti käymään myös työmaalla, joten tässähän on vallan oiva hetki esitellä teille joulun aatonaattona noin klo 23:37 valmistunut alakerran vessa. Kaitsu uhosi ja lupasi, että jouluksi on valmista, ja niinhän se oli. Eikä hetkeäkään aikaisemmin. Kyllä nyt niiden edellisten pieleen menneiden kötöstysten jälkeen silmä lepää. Tilaa tuli lisää allaskalusteen pienentyessä ja wc-seinän kaventuessa. Värimaailma muuttui ei-minkään-värisestä mustavalkoiseksi ja karmea Tunto Kivi -maali jäi tasoitteen sekä maalin alle ikuisiksi ajoiksi. Ikinä enää ei siihen mössöön kosketa. Mutta hei, mitäs tykkäät? 

12 kommenttia :

 1. Upealta näyttää :) Ei täälläkään tarkene kyllä nokkaansa ulos laittaa, sen verran kylmä siellä on :)

  VastaaPoista
 2. IHANA tuo musta laatta! Tuli ihan pakonomainen mä haluun -reaktio. Pakko hankkia uusi projekti, kun tästä rivitalokaksiosta alkaa oikeat hommat loppua kesken :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana ja todella suuri parannus edelliseen vaikkei sekään minusta huono ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki!! Nyt oot vain kiltti, kun noin sanot. Mutta kiitos. 😊

   Poista
 4. Ihana musta laatta ! Raikas kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Hei mikä siinä tunto kivessä oli huonoa? Kun olen sellaista harkinnut käyttää niin haluan ehdottomasti tietää jos se ei kannata! :)

  VastaaPoista
 6. That black tiles are great!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista