20.2.2015

Dinner for three
Työviikko on kunnialla pulkassa, mutta vielä olisi paljon ohjelmaa tälle viikonlopulle edessä. Huominen alkaa ensin koreografialeirillä jonka jälkeen pitäisi vielä jaksaa juhlia pikkujouluja kuoroporukalla.. perinteisesti hyvissä ajoin ennen joulua. Pikkujoulujen jälkeinen aamu ei kuitenkaan ole vapaata, vaan treenit jatkuvat vielä sunnuntaipäivänkin. 

Olen tässä puhissut tänään niin hiljaa itsekseni kuin ääneenkin, että miten sekavia tunteita voi olla vapaa-ajankäytön suhteen. Sitä kun haluaisi viettää aikaasa tasaisesti kaikkien kanssa; lapsen, koko perheen, miehen ja ystävien. Haluaisi tehdä kaikkea kivaa ja harrastaa, mutta haluaisi myöskin vain maata reporankana sohvalla ja tuijottaa tv:stä hömppää. Kuorohommat ja nämä treenit ovat mitä mahtavinta ajanvietettä ja pitkän treenipäivän jälkeen tuntee saaneensa naurusta kymmeniä lisävuosia. Kuitenkin tulee välillä olo, että tällaisissa viikonlopuissa pitäisi olla kolme päivää.

Tiukkojen työviikkojen väliin haluaisi ehdottomasti sen yhden "reporankana" päivän, jolloin saisi kunnolla palautua ja ladata akkuja. Leirejä on ennen vappua yleensä kolme, joten en suinkaan ole koko aikaa liehumassa viikonloppuja muualla, mutta kuitenkin tulee niinäkin kertoina ikävä kotiväkeä ja kotona oloa.

Tänä viikonloppuna oli tarjolla vielä muutakin ajanvietettä ja olisi ollu jälleen POP bloggareiden tapaaminen. Olisi ollut aivan huippua nähdä taas tuttuja kamuja sekä tavata uusiakin oululaisia sisustusbloggareita. Olisi myös ollut huippua päästä nuuskimaan Karlan nurkkia. Mutta ei auttanut kuin kieltäytyä tällä kertaa ja jäädä odottamaan seuraavaa tapaamista. 

Tänään kuitenkin nautittiin ilta toistemme seurasta, katettiin oikein pöytä ja syötiin kunnolla... hitaasti ja ennen kaikkea nautiskellen. 

2 kommenttia :

  1. Ihanalta näyttää teidän ruoka, täytyy varmaan tänään käydä ostamassa kunnon pihvit :D Harmi että et ennättänyt mukaan, mutta kahvitellaan sitten lähiaikoina pienemmällä poppoolla :D

    VastaaPoista
  2. Ai että miten herkulliselta näyttää. Hirmuinen pihvihimo iski nyt :P

    VastaaPoista