2.2.2015

Tahmatassu

Näyttääkö yhtään tutulta tällaiset somat kuvioinnit lasikaiteessa tai peilissä? Neiti tuossa yksi ilta söi vähän jogurttia (käsin näköjään) ja meni sen jälkeen koputtelemaan lasia ja vilkuttelemaan isille olohuoneeseen. Noo, tätähän tämä on pikkuisen tahmatassun kanssa. Mutta eipä haittaa edes tällaista perus laiskaa ja siivousta vihaavaa ihmistä enää. Tein nimittäin joskus vuosi sitten megalöydön Bauhausista. 


Tällä punaisella paholaisella ja joka naisen unelmalla tahmat ja roiskeet lähtee alta aika yksikön. Ei tarvitse luutuja kastella, eikä pesuaineita kaivaa kaapista. Tuolla putkessa on valmiiksi sekoitettua pesunestettä, jota vain ruutataan tahraan ja pyyhitään päässä olevalla liinalla. En pese koskaan liinaa käyttöjen välissä, vaan heitän sen koneeseen tasaisin väliajoin. 

Heleppoa kuin heinän teko. Ja valmista tulee minuuteissa. Talossa kun on lasia ja peiliä joka toisessa huoneessa, on kaikki apu ja helpotus tervetullutta. Tämäkään apu ei montaa euroa maksanut, mutta on monta harmaata hiusta varmasti estänyt.

Sunnuntaina piti tehdä katumusharjoituksia siivouksen merkeissä ja ystäväni Viledakin oli kovassa käytössä. Kävimme äitini kanssa katsomassa perjantaina "Kaikki äitini kaikki tyttäreni" Teatteri Riossa. Esitys oli loistava, se itketti ja pisti ajattelemaan, mutta ennen kaikkea se nauratti... ja etten sanoisi kolahti. Meillä oli huippi kiva ilta, joka ei tietenkään sinne teatteriin päättynyt... Siksihän niitä katumusharjoituksia piti tehdäkin koko sunnuntaipäivä. 

Mukavaa viikkoa sinne! 

4 kommenttia :

 1. Tuo vileda näyttää näppärältä! Itse olen akuuttiapuna tarttunut ikkunanpesuainesprayhyn ja talouspaperiin, muutoin mieheni hoitaa ikkunapinnat Kärcherin pesurilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on kyllä. Itse siivouksessa häiritisee ja ahdistaa kaikista eniten se tavaroiden esille otto, valmistelu, pesu ja pois laitto. Ei niinkään se itse siivous.Tämän kanssa voi vain siivota. :)

   Poista
 2. Hienoa taidetta näköjään voi tehdä jogurtillakin :)
  Huippu mikä vehje, pitääköhän meillekin hommata tuollainen. Mitäpäs sinne muuta kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin hienoa, että hyvä kun raaski pois pyyhkiä :)
   Suosittelen, on hintansa väärti kyllä.
   Mitäs tänne töitä kummempaa. On pitänyt sua lounaalle kysellä, mutta en ole sitäkään ehtinyt... :)

   Poista