4.2.2015

#OOTD Minimum Leather Jacket and DressTämän jutun voisi aloittaa möreällä äänellä "Dressman-tyyliin" .. Onnea Oulu. Ja niin edelleen. Nyt ei kuitenkaan ole kyse Dressmanista, vaan merkistä nimeltä Minimum ja putiikista nimeltä Pukumies. Ystäväni, entinen kollegani ja nykyinen Minimumisti otti minuun yhteyttä ja kertoi Minimumin saapuvan vihdoinkin Pukumiehiin ja kehoitti tutustumaan mallistoon Oulun myymälässä. Minähän riensin into pinkeänä heti myymälään, olin nimittäin monesti nettiputiikeista kyseistä merkkiä jo tiiraillut. Koskaan vaan en vielä ollut päälleni mitään sovittanut. Nyt sen tein ja suoraan sanottuna olisin voinut kotiuttaa kaikki Pukumiehen Minimum-shopissa olevat tuoteet, niin ihania juttuja siellä oli. Tässä niistä kermat päältä; nahkarotsi ja raidallinen neulemekko. Takki on normi- & mokkanahkaa ja hieman rokahtavasta tyylistä huolimatta ihanan pelkistetty, pystykauluksellinen jokapaikantakki. Aivan mun näköinen. Ja arvatkaapa kuka kiersi viime kesänä Helsingin reissulla kauppoja ja yritti löytää mustaa nahkatakkia mielellään pystykauluksella. Hep! Välittyykö muuten kuvasta kuinka pehmeä tämä takki on? Neulemekko oli juuri sitä, mitä olin työelämään ja muutenkin käyttövaatteeksi haaveillut. Niin mekon malli kuin materiaalikin ovat täydelliset. Hauska puolittainen raitakuosi oli vielä piste iin päälle. Mulle toi!

Kylläpä se alkoikin uusi viikko aivan uudella vireydellä, kun en kertakaikkiaan miettinyt työasioita viikonloppuna yhtään. Taidan jatkossakin mennä tällä säännöllä. Arkiaamuisin ja -iltaisin voi tehdä tarvittaessa ja kiireen keskellä hommia kotikonttorillakin, mutta viikonloput pyhitän vain kullanmuruille ja muulle kivalle. Olen sen ansainnut ja ehdottomasti sen myös tarvitsen. Sana burnout kuulostaa minulle aivan absurdilta, enkä vain jotenkin voisi kuvitellakaan sellaisen iskevän. Tykkään kuitenkin työstäni sen verran paljon. Mutta joku väsyminen tai kyllästyminen varmasti salakavalasti iskee jos ei aseta itselleen pieniä rajoja tässä nyt ja heti.  

Arvatkaapa olenko käyttänyt mitään muuta laukkua tuon Tigerin ostoksen jälkeen!? Vaikka laukun piti olla työlaukku, on se täyttänyt kaikki odotukseni niin hyvin, että kulkee tällä hetkellä kanssani aivan joka paikkaan. Kerrassaan loisto-ostos! 

8 kommenttia :

 1. Loisto-ostos ja upea laukku!
  Kiva kokonaisuus sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä että oot välttynyt väsymykseltä :) meilläkin paahdetaan töitä minkä ennättää ja mä oon jo puolikuollut, tälle viikkoa kertnyt jo 39 tuntia töitä ja ollaan vasta keskiviikossa ( ei muuten naurata oikeasti yhtään :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps , tärkein unohtu, sulle sopii nuo uudet vaatteet tosi hyvin :)

   Poista
  2. Eli samassa jamassa ollaan... Sitä se ala teettää :)
   Kiitos kaunis! <3

   Poista
 3. Täydellinen asu! Mä haluan nuo kans - raidat toimii aina ;)

  VastaaPoista
 4. Nice striped dress!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista