17.4.2015

Terassikalusteet - koonti ja yhteenveto

Löysin arkistoista kaksi vuotta sitten tekemäni kollaasin ideaalisista terassikalusteista. Ajatus on selkeästi ollut mustaa, mustaa ja mustaa sekä vähän vihreää kesäkukista. Tulipata on ollut mukana suunnitelmissa alusta alkaen ja olikin onnenpotku että se vihdoin löydettiin viime kesänä. Se onkin jäänyt tähän päivään mennessä vielä ainoaksi kalusteeksi, mitä terassille ollaan hankittu. 

Viime kesänä olen tehnyt taas uuden unelmien terassi-kollaasin ja värimaailma on muuttunut vaaleaksi ja harmaaksi. Isoksi haaveeksi nousi pesä, jota kävin testailemassakin Maskussa, mutta harmiksemme jäimme nuolemaan näppejämme pohtiessamme asiaa liian pitkään. Myös betoninen Beta-ruokapöytä ja pitkät penkit nousivat haavelistallemme. Jouduimme tästä haavessta kuitenkin luopumaan melko pikaisesti tajutessamme ettei pöytä sovellu katoksettomaan paikkaan. Muutenkin olisimme tarvinneet pöytiä kaksi rinnakkain ja neljä penkkiä, eikä sen kokonaisuuden hintaa enää uskaltanut edes ajatella. Muutenkin, miten terassikalusteet voivatkin olla niin hintavia? Vai kuvittelenko vain? 

Jos nyt katson näitä kahta kuvaa ja mietin sitä, mitä meille nyt oikeasti ollaan terassille hankkimassa ja tekemässä, niin ehkä se on sellainen sopiva yhdistelmä näitä molempia. Kyllä se ajatus on edelleen hioutunut tässä kuluneen vuoden aikana. Eipähän ainakaan olla tehty sitten hätiköityjä päätöksiä, kun korttia mennään vinguttamaan. 

4 kommenttia :

 1. Ihania suunnitelmia, tuo alempi on kyllä täydellinen, kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 2. Betonipöytä. Siis kannattaa kysyä esim virosta hintaa. Muista että harkitsin myös pihalle betonitasoa, mutta sirommilla jaloilla. Olisiko hinta ollut 300-400 euroa (sis kuljetus), tosin ilman jalkoja. Hiukan joutuu säätämään ja piirtää kuvat, mutta voi tulla edullisemmaksi.

  VastaaPoista
 3. Ihania suunnitelmia kumpikin! Se on jännä miten noi värit muuttuu (itsellänikin) aina vuosien välein... :D Mutta aina ne ovat tutut ja turvalliset musta-harmaa-valkoinen!
  Ihan mielettömän muutoksen teidän piha kyllä koki viime vuonna, nyt odotan jo innolla teidän lopputulosta kalusteineen ja somisteineen. Siitä tulee upea!

  VastaaPoista