27.4.2015

Työvalaisin ja laturi

Sanotaanko näin, että viimeaikainen unohteluni laittaa puhelin yöksi latautumaan on kostautunut työpäivän aikana jo hävettävän monta kertaa. Töissä ei ole (jostain syystä) omaa laturia ja harvemmin sitä muistaa kotoakaan mukaan napata. Onneksi on toimiston puhelinkin ja iMessage, jolla viestittely onnistuu asiakkaiden kanssa koneellakin. Mutta haloo! Miksi tämä on niin vaikea asia muistaa? 

Facebook tarjosi eilen minulle Ikean mainosta tästä Riggag-työvalaisimesta. Facebookhan tietää kaiken mitä teet elämässäsi ja kaiken mitä tarvitset. Eihän sinun tarvitse kuin varovasti haaveilla jostain uudesta tuotteesta, niin johan on mainos Fäsärissä seuraavan kerran kun sinne menet. Etkä mielestäsi ole tuotetta vielä edes käynyt missään verkkokaupassa katsomassa. Hyvä kun olet itsellesi myöntänyt, että tarve / halu olisi olemassa. Onhan se aika pelottaavaa. Mutta tämä mainos kyllä löysi kohteensä. 


Laturinakin toimiva työpöydän valaisin, tyylikäskin vielä. Mutta eipä tainnut mainosvelho kuitenkaan huomioita sitä, että minulla on iPhone, joka tuskin on tämän systeemin kanssa yhteensopiva. Todellakin harmillista, jos näin on. Ostaisin tämän lampun kiljuen sekä toimistolle että kotiin.

8 kommenttia :

 1. Tää on kyllä ihana! Sopii myös iPhoneille; puhelimeen on ostettava erikseen ns. latauskuori joita näytti löytyvän ainakin 5 ja 6-mallin ipponeille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulinkin jo näistä kuorista. Pitänee laittaa hankintalistalle.

   Poista
 2. Tällainen valaisin pitäisi olla yöpöydällä, eteisen pöydällä, sohvapöydällä...ja mielellään vielä autossakin oma langaton versio, sillä laturit on aina hukassa tai somebody on pöllinyt ne :D

  VastaaPoista
 3. Tällainen olisi kyllä aivan mahtava! tätä en löytänyt ikean sivuilta, onko vasta tulossa vai olinko sokea :--)

  VastaaPoista
 4. Siis wau!! Ehdottomasti hankittava!! Kiitos kiitos kiitos tästä vinkistä!!

  VastaaPoista