14.5.2015

Helatorstai

Keittiön sisutus
Sateinen helatorstai on meillä mennyt työn touhussa. Tämä oli hyvä päivä kiriä hommia kiinni, kun ei puhelin soi ja sähköposti laula taukoamatta. Vähän kuin ennen vanhaan mentiin yhdessä töihin, samaan osoitteeseen. Haimme hetkeksi lyhennysvapaata asuntolainasta ja tauko meille myönnettiin. Näin pääsemme pihan sekä autokatoksen kimppuun ilman rahapaineita. Myöntävä päätös pankista sisälsi myös tekstin: "Olet huomannutkin kaikille laina-asiakkaillemme tekemämme tarjouksen lyhennysvapaasta. Emme veloita toimitusmaksua toukokuun loppuun mennessä haetuista asuntolainan lyhennysvapaista. Haluamme, että asiakkaamme ovat kanssamme vauhdittamassa talouden rattaiden pyörimistä ja edistämässä Suomen taloustilannetta. Nyt sinäkin olet hommassa mukana!" 
Kiitos vain, varmasti pannaan raha haisemaan. Liekköhän meidän panoksella vielä työpaikkoja kuitenkaan luodaan. 

Voin myös ilokseni ilmoittaa, että minulla on nykyään tuttavapiirissäni hortonomi. Siis sellainen oikea hortonomi. Eilen pidettiin jo ensimmäiset pika(piha)sulkeiset ja nyt ehkä uskallan jo lähestyä puutarhamyymälöitä itsevarmoin askelin. Tai ainakin varmemmin, kuin maanantaina. Mentiin niin terävänä muka tekemään ensimmäisiä ostoksia Bauhausiin ja kotiin lähdettiin kastelukannun kanssa. Ei oikein ajatus kulkenut. Peukalot keskellä kämmentä seistiin kasvien keskellä tovi ja poistuttiin sen jälkeen vähin äänin kotiin. Vaikka ajatus kaikesta laitettavasta on selkeä, ei kuitenkaan osaa ostaa mitään, kun ei tiedä oikeasti mitä niille vihreille jutuille tehdään sen jälkeen kun ne on kannettu kaupasta ulos. Mutta nyt odotan jo huomista. Ajattelin lopettaa työt hyvissä ajoin ja ehkä käydä vähän ostoksilla kotimatkalla.

Keittiön sisustus kukilla

Keittiön sisutus kukilla

6 kommenttia :

 1. Moikka,
  pakko kysäistä, että mistä olet hankkinut taustalla näkyvän kehikon? On todella hyvännäköinen ja tiedän täydellisen paikan tuollaiselle kotonani :)

  Kiitos hienon blogin pitämisestä, tätä on mukava lukea.

  VastaaPoista
 2. Kivasti olet asetellut nuo kortit ja tekstit tuohon ristikkoon :) Tulee mieleen sellainen ristikko, jota talon rakentamisen aikana käytettiin. Lyhennysvapaata täälläkin mietittiin...Ollaan pariin otteeseen tässä kymmenen vuoden aikana otettu. Mahtavaa, kun on tuttu hortonomi, joka on kaverina suunnittelussa. Varmasti puhkut innosta, kun pääset pihan kimppuun :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tuo raudoitusverkko on idea, jota olen minäkin pyöritellyt mielessäni. Näyttää tosi kivalta!
  Olisipa minullakin hortonomi-tuttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pitkään pyörittelin, sitten se kotiutui makkariin ja myöhemmin vielä keittöönkin. Tykkään.

   Poista