11.5.2015

Sunnuntaina

Kiva äitienpäivä on takana ja nyt ollaan takaisin työn touhussa. Meidän perheen sunnuntai meni kutakuinkin tähän malliin. Todella rauhallisen aamun ja Kaitsun tekemän maittavan pekoniaamiaisen jälkeen suuntasimme päiväkävelylle lähimaastoon ja leikkipuistoon. Ilma oli mitä mahtavin. Kotiin palattuamme neitonen meni päikkäreille ja vanhemmat hetken chillailtuaan alkoivat valmistaa mummoille ruokaa. Tai siis Kaitsuhan se toimi pääkokkina, mutta ehkä minä vähän autoin siivoilussa ja pöydän kattamisessa. Mummot saapuivat sopivasti kun tyttö heräsi ja laitettiin tulipata pöhisemään. Entrecotea, valkosipulikatkarapusalaattia sekä juureksia kera lasillen kuohuvaa katosi parempiin suihin alta aika yksikön. Jälkkäriksi mummun tekemia kuppikakkuja ja kahvia. Illan päätteksi vielä saunottiin. Aikasta täydellinen äitienpäivä ja kyllä muuten uni maittoi. 

äitienpäivä suomenlippu

puistossa

maisema

lintuja katsomassametsässä

lampi

lampi maisema lintubongari
luumutar perhe
On se ihmeellistä, minkälainen "erämaakeidas" meidän naapurissa onkaan, vaikka asutaan vain parin kilometrin päässä kaupungin keskustasta. 

leikkipuisto oulu

leikkipuisto perhe

leikkipuisto isi

leikkipuisto lapsi mainio

leikkipuisto isi

leikkipuisto lapsi mainio
Puistossa villiintyivät sekä lapset että aikuiset...

tulipata

kattaus

kattaus valkosipuli

lapsi syö itse
Päivän teema oli valkosipuli, mitä löytyikin kaikesta muusta paitsi juomista. Omnomnom. 

6 kommenttia :

 1. Voiiii, tuli ikävä Höyhtyälle! Poitsun kans lempitouhua oli käydä nakkelemassa leipää sorsille ja tuossa leikkipuistossa leikkimässä! Viime kesänä muutettiin pois kun neiti syntyi ja tarvittiin isompi asunto. Jos olisin tienny että se Minetti tulee siihen Höhärin grillille niin en olis muuttanu! xD

  VastaaPoista
 2. Oih kuulostaa ihanalta äitienpäivältä <3 Kuvat on todella upeita :)

  VastaaPoista
 3. Ai nam, valkosipuli on meitsinkin suosikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka kuin ruoka on hyvää, jos siinö on valkosipulia 😊

   Poista