26.5.2015

#Huulipunavallankumous

rimmel provocalips

Huulipunavallankumouspäivän verukkeella voi vähän muikistella punahuulilla kameran edessä ja kertoa samalla juttua Rimmelin huulipunasta, jollaiset saatiin Iso Ilon naisten kanssa vappukeikkaa varten. Rimmel lupaa punan kestävän huulilla jopa 16 tuntia tahraamatta. Olin  aluksi epäuskoinen ja epäileväinen punan pysyvyyden suhteen, mutta pian jouduin toteamaan muuta. Aamulla huulille laitettu puna oli ja pysyi paikoillaan vielä karonkkabileiden jatkoilta kotiin kömytessä. Kyllä toimii. Tätä et saa huulista kuin öljyllä tai kunnon öljypitoisella puhdistusaineella. Eikä muuten jäänyt skumppalasin reunaan punaista jälkeä.

Vappuna en vain osannut punaa oikein käyttää. Laitoin sitä aivan liikaa ja huuleni kuivuivat todella pahasti. Mutta nyt olen ohjeistettuna punannut huulia vähällä määrällä väriä ja antanut sen kuivua kunnolla ennen kiillon laitttamista. Tuskin tuntee huulilla olevan punaa ja päällehän ei ole pakko laittaa yhtään mitään, tai voi laittaa esimerkiksi huulirasvaa. Liian öljypitoista tuotetta ei kuitenkaan kannata käyttää. Keikkaa varten valitsin oikein kunnon punaisen sävyn, mutta aion kyllä ostaa toisen vaaleamman arkikäyttöön. Aivan liian vähän sitä huuliaan punaa. Minä ainakin menen aina pelkällä vaseliinilla.

rimmel provocalips

rimmel provocalips
"Punainen kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla. Uskomme, että onnistumiset saavat lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta. Mikäpä muu olisi siihen parempi onnenamuletti kuin rohkeasti punaiset huulet?" 

Öitä! 

4 kommenttia :

  1. Huippumahtavat kuvat. Itse olen opetellut vuoden sisällä käyttämään huulissani väriä kun ennen mentiin värittömällä huulikiilteellä, tylsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se vähän tylsää, toisaalta aivan mukavaakin. Kiitos kaunis. :)

      Poista