26.5.2015

Vieraisilla Kodin Ykkösessä

Niin kovasti oli viikonloppuna häppeninkiä, että en tiedä mistä lähtisi purkamaan tätä vyyhtiä. Aloitetaan nyt kuitenkin lauantaipäivän vierailulla Sisustajantorin Kodin Ykkösessä, johon meidät POP-blogiporukalla kutsuttiin. Päivä aloitettiin tietenkin, kuten lauantait aina, kuohuvalla ja leivoksilla. Herkuttelun lomassa saimme kuulla Anttilan ja Kodin Ykkösen uusista tuulista sekä yrityksen lempilapsesta Annosta. Anno onkin nostanut imagoaan kovasti parina viime vuonna ja olen monia kivoja juttuja merkiltä löytänyt kotiimme. 

"Anno-tuoteperheen juuret ovat skandinaavisessa ajattomuudessa. Mallistot rakentuvat aikaa kestävien perustuotteiden ja -värien ympärille, joita sesongeittain vaihtuvat värit täydentävät. Asiakkaan on helppo yhdistää Anno-tuotteita keskenään ja etsiä oman kodin sisustukseen sopivia väriyhdistelmiä laajasta Anno-mallistosta."Kun mahat oli pullollaan herkkuja, suuntasimme sisustussuunnittelijan kanssa kierrokselle myymälään. Kodin1 on pullollaan kivasti sisustettuja inspiraatiohuoneita, jotka päivittyvätkin  mukavan usein. Sisustuksessa ja huonekalukankaissa on tällä hetkellä selvä pastellivillitys, joka näkyi melkein jokaisessa inspiraatiotilassa jollain muotoa. Sininen on ehdoton ykkönen ja sen kaveriksi käyvät hyvin lämmin puu sekä luonnon materiaalit. Annon uutuus tuoli on tyylikäs ja monikäyttöinen ratkaisu muokattavuutensa vuoksi. Tuoliin voi valita mieleisensä lookin lukuisista eri väreistä, materiaaleista ja jaloista. 


Annon matot on olleet lähellä sydäntäni jo pitkään. Kotoakin löytyy jo useampi kappale. Luonnon materiaalit näkyivät myös matto-osastolla.


Terassikalusteosasto tietenkin kiinnosti kaikkia näin kesän alla. Paljon oli potentiaalisia vaihtoehtoja meidänkin terdelle tarjolla.
Myymälän astiatarjonta on mielestäni todella hyvä. Suurimman osan astiaostoksistani teenkin normaalisti täällä. Annon Apila viehättää tällaista kukkakuosia välttelevääkin kovasti. 

Myymälässä on menossa remontti ja myymälän etuosa on muuttunut jo uuteen uskoon. Nykyään Annon uutuudet löytyvät heti myymälän alussa oikealla. 
Iso kiitos mukavasta iltapäivästä Kodin1:n porukalle sekä mukana olleille POP-kamuille! Olen inspiroitunut! 

2 kommenttia :