22.5.2015

Sohvakiepahdus

Tänään tapahtui olohuoneessa kymmenen minuutin pyörremyrsky puolen minuutin varoajalla, kun sohvamoduulit vaihtoivat paikkaa. Asioita, joihin mm. äitini ei pystyisi. Hänen pitäisi aloittaa asian pureskelu ja valmistautuminen järjestyksen vaihtoon jo viikkoja aiemmin. Siihen pitäisi varata tietty päivä kalenterista. H-hetken lähestyessä pitäisi kaivaa kaikki maailman siivousvälineet kaapista ja jotain varalta varastostakin, että voisi samalla tehdä suursiivouksen sinne sohvan taakse. Kun taas minä en pysty tällaiseen suunnitelmallisuuteen koskaan, enkä varsinkaan siihen, että on pakko siivota jos huonekaluja siirtää. No, siivosin minä kuitenkin, mutta vasta tarkistettuani tilanteen ja todettuani sen olevan pakollista. 

Hetken mielihojteestahan ne ideat lähtee ja jos ei niitä sillä hetkellä toteuta, ne jää uusien tulevien jalkoihin. En vielä tiedä, onko tämä hyvä vaiko ei. Tällä hetkellä kuitenkin miellyttää huomattavasti enemmän kuin vanha ällämallin asetelma. Huoneessa on nyt paljon enemmän rytmiä. Tokikin tuo sohvien välinen nurkka nyt huutelee jotain sivupöytää, mutta sohvapöydän vaihto on muutenkin ollut ajatuksisssa jo tovin. BoConceptin tumma ja matala pöytä on ehkä hieman liian iso ja raskas meidän olkkariin. Valkoista ja siroa voisin ajatella tilalle ja samaa tyyliä sitten tuonne nurkkaankin. Sama se mitä kotonasi teet; remontoit, vaihdat vain järjestystä tai ostat jotain uutta. Se laittaa käyntiin lumipalloefektin, jonka seuraukset ovat aina lompakolle kalliit. Mutta huomenna piipahdetaan blogisiskojen kanssa Kodin1:ssä tutustumassa kevään sisustustuuliin, tiedä vaikka sieltä jotain kivaa  ideaa "uuteen" olkkariin löytyisikin. 

10 kommenttia :

 1. Heh, tiedän tunteen; kun jotain saa päähänsä siinä ei paljon odottelut ja pohdinnat enää auta vaan täytyy heti päästä tekemään! Kivat nuo teidän olohuoneen valaisimet, mistä mahtavat olla? -Marjukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se juurikin on. Mustat valaisimet ovat Atelje Lyktanin Oglet.

   Poista
 2. Hah, itse olen juuri samanlainen. Kun idealamppu syttyy päässä niin järjestys on vaihtunut, ennenkuin itsekään sitä kunnolla ehtii tajuta.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis olkkari teillä! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista