18.6.2015

Juhannusta kohti


luumutar sisustus

luumutar sisustus
Olipas se mukava herätä aamulla, kun verhon takaa pilkisti AURINKO! Aamukahvia siemaillessa harkitsin jo vapaan pitämistä, mutta josko pieni pyrähdys toimistolla kuitenkin ennen juhannusmoodiin siirtymistä. Tämä juhannus tulee olemaan ehkä paras koskaan. Saamme Indonesiaan vuosi sitten muuttaneet ystävämme takaisin kotiin, lopullisesti! Ei mitään järkeä, kuinka odotan heidän näkemistään. Ja kuinka paljon se minun kultainen kummipoikani on siellä vierailla mailla kasvanutkaan, voi että... Mahtava nähdä miten nämä naperot taas ottavat toisensa vastaan. 

Juhannuksena siis vain rentoillaan meillä, omalla kaveriporukalla. Toivotaan, että terassilla on lämmin, aurinko paistaa eikä sääsket syö. Tulipata ja sauna kuumaksi, siinäpä ohjelmaa aivan kylliksi. Jokos siellä on jo siirrytty vapaalle ja onko erityisiä juhannussuunnitelmia tiedossa? 

8 kommenttia :

 1. Ihanaa, että teillä pilkisti aurinko! Tä'ällä on harmaata ja sateista! Ihan kotijuhannus tulossa eikä tehdä muuta kuin rentouduta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mitä sitä sen kummempaa pitäisi tehdäkään.. :) Hyvää jussia!

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Meillä on kotona vanhemmilla samanlaiset nahkakengät kuin sinulla lipaston päällä. Olen niitä yrittänyt äidiltä kinuta, mutten ole vielä niitä omaksi saanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supikkaat! :) Ostin kaverilta tytölle odottamaan että on sopivat. Itselleni en ole vielä löytänyt sopivia käytettynä...

   Poista
 3. On tainnut aamun aurinko jo olla menneen talven lumia. Ihanaa Jussia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vielä ainakin on poutaa, vaikka ei täydeltä taivaalta paistakaan.
   Samoin sinne!

   Poista
 4. Kuulostaa niin kivalta teidän juhannuskemut!! Tulipata > voi että mä odotan kuvia siitä! Tai täytyypä käydä selailemassa, jos oletkin jo laittanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä kuvia, ja varmasti on lisää taas tulossa. 😊

   Poista