17.6.2015

#OOTD # KUULUMISET 17062015

Huomenta! Tässä aamukahvin lomassa vain vähän kuulumisia, mitkä ovat aika työpainotteisia. Melkoinen hoppuviikko tulla läsähti tähän ennen juhannusta, mutta mikäs sen mukavampaa. Uusia asiakkaita ja uusia hommia. Lopuksi on kiva jäädä hyvin ansaitulle pitkälle viikonloppuvapaalle nauttimaan tästä meidän kesän (?!?!) juhlasta. Ulkona keli vaikuttaa edelleen syksyiseltä, mutta aina kuin vain sade antaa vähän myöten, marssii parempi puoliskoni pihalle rakentamaan aitaa. Eli homma etenee, joskin hieman hitaalla sykkeellä. Tässä istuskelen keittiössä ja katselen ulos sivupihalle, missä kivasti alkaa jo näkyä visiota suojatummasta ympäristöstä. Kohta ei enää olla näyteikkunassa naapureille ja pyörätiellä kulkijoille. Postimies toi eilen paketin Royal Designista, joskohan me tänään saataisiin se auki ja sisältö omalle paikalleen. Keittiöön siis pientä muutosta tiedossa. 

yo zen totem

yo zen totem

yo zen totem
Päälläni;
(jälleen kerran) jo minuun juurtunut Minimun-jakku
Lindexin paita, jonka löysin taas jostain -70% alesta
H&M halpis (19,90) farkut, jotka yllätyksekseni kestävät ja ovat niin joustavat ja mukavat päällä, että ovat nousseet suokkarilistalle housulaatikossa
YO ZEN korut Totem-mallistosta. Susi-korvikset kokoelmastani jo löytyikin, riipuksen ostin viikonloppuna ystävämyynneistä
Sekä jo elämää nähneet Biancon nahkatossut (joita sanon tossuiksi, koska ovat niin käsittämättömän pehmeät ja kivat jalassa; myöskin ale-löytö vuosien takaa)

This is what I call casual and comfort! 

2 kommenttia :

  1. Ale löydöt on niitä parhaita löytöjä eiks vaan. Kunhan mulla loma alkaa niin eiks me treffata ainakin viimeistään silloin. Eli heinäkuun puolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehottomasti treffataan ja lähtään vaikka yhessä löydöille! :)

      Poista