10.6.2015

Ohops

Tiedättekö sen tunteen, kun hankalassa valossa pikapikaa otetut kuvat ei millään muotoa ala näyttää oikeanlaisilta, vaikka mitä temppuja tekisit niille? Pitkän ja tuskallisen aherruksen jälkeen painat nappia B&W ja toteat sen olevan terveellisin vaihtoehto omalle mielellesi. Joskus vain ei valkotasapaino ole ystäväsi. 

Entä tiedättekö sen tunteen, kun yhtäkkiä huomaat sunnuntai-iltana klo 19 seisovasi Hop Lopissa ostamassa lippuja? Juu-u, uusia tunteita minullekin. Sitä en tiedä, kuinka sinne päädyin, mutta loppujen lopuksi huomasin viihtyväni. Tämä oli ensimmäinen ja varovaisen lyhyt kokeilukäynti, johon en varautunut edes asianmukaisella vaatetuksella. Seuraavalla kerralla aion laittaa jumppahousut jalkaan, hiukset ponnarille ja lähteä seikkailemaan. 4 kommenttia :

 1. Heh, tiedän tunteen! Ja tiedän myös tunteen ryömiä pitkin putkia ja tunneleita katonrajassa etsimässä salamannopeaa kolmevuotiasta :D Nyt onneksi tyttö jo menee itsekseen ja äiti saa huilata, kunnes on aika taas könytä juniorin perässä.. !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan sitä kun päästään sinne katon rajaan. Nyt isi pääsi kiipeilemään. Eikä vielä ollut asiaa niihin isojen juttuihin, sinnehän se pitää päästä rymyämään. :)

   Poista
 2. Sä oot kyllä ihana <3 Äitiydessä just parasta on se kun voi heittäytyä mukaan lasten rientoihin, ei tarvi hävetä yhtään :) Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 :)
   Uusia elämyksiä löytää kyllä koko ajan, se on huippua! Mukavaa viikkoa teillekin!

   Poista