30.6.2015

Vipp 922 - lisää keittiötilpehööriä esille

Muistatteko taannoin säälittävän yritykseni siirtyä WP:n käyttäjäksi ja muuttaa osoitteeseen luumutar.com? No nyt se on toteutumassa (niinkö oikeasti). Sitä tässä on nyt värkätty pari iltaa ja yritetään nyt saada jotain kivaa muutosta aikaiseksi ulkonäköönkin samalla kertaa. Aikaisemmin ongelmana oli wp.orgin kömpelyys muokattavuudessa, joten en halunnutkaan sitä käyttää. Enkä myöskään jaksanut opetella, kuinka saan domainin siirrettyä sieltä Bloggeriin. No, nyt on täysversio WP:stä hankittuna ja kovaa opettelua ja muokkausta sillä puolella. 

Mutta tähän väliin kuitenkin pari viikkoa sitten hankkimamme keittiön hylly, eli Vipp 922. Niin siinä vain on käynyt, että rouvalla on kovastikin mielipide muuttunut siitä, ettei yhtään mitään saa olla keittiössä näkösällä. En minä niitä kodinkoneita sinne edelleenkään halua pöydille, mutta pitää olla ehdottomasti sisustusta. Ja tähän ratkaisuun on joutunut nyt tyytymään herrakin. Vaikka eipä tuo ole pahasti valittanut, kun olen keksinyt ratkaisuja hänenkin minimalistisuutensa huomioiden. 


arabia krokus

vipp 922 marimekko kestit arabia krokus
vipp 922 arabia marimekko

Mitäpäs tykkäätte tulokkaastamme?

10 kommenttia :

 1. Tykkään. Voittaa melkeinpä jopa String hyllyn, vai mikäs se nyt olikaan. Hih

  VastaaPoista
 2. Tykkään, todella hyvin sopii teille tuo hylly :)

  VastaaPoista
 3. wp on niin paljon kätevämpi! ja ammattimaisempi, muokattavuudeltaakin...sitten lopulta kun sen oppii :D paljon olisi opittavaa mullakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin todellakin vaikuttaa olevan. Paljon on parissa päivässäkin jo tajunnu... Ehkä 😄

   Poista
 4. Kaunis ja siellä näyttää olevan mun suosikki teemuki:).

  VastaaPoista