20.10.2010

Ensipuraisu: ASOS

Olen tässä viime viikkoina alkanut seuraamaan enenevissä määrin Asoksen sivuja ja sinne päivittäin ilmestyviä uutuuksia. Täytyy sanoa, että tällä hetkellä olen suht koukuttunut tuohon putiikkiin kun täytyyhän ne kaikki uutuudet käydä tietenkin päivittäin tarkastamassa. Lisäksi sieltä lötyy iso kasa alevaatteita koko ajan.
 
Mielestäni megakätevä juttu sivuilla on myös "save for later" toiminto, millä voi kaikki vähänkin kiinnostavat vaatteet tallentaa omalle listalle, mistä ne löytyy sitten kätevästi uudelleen tarkastelua varten. Asoksen valikoima on niin laaja, että ilman tällaista toimintoa olisi jonkin tietyn vaatteen uudelleen löytäminen varmasti vaikeaa. Lisäksi tälle listalle päivittyy tuotteen uusi hinta, mikäli tuote siirtyy alennukseen tai sen jo alennettua hintaa lasketaan entisestään. Listaan tulee merkintä eri värisellä fontilla "tämän tuotteen hinta on laskenut siitä, kun tallensit tuotteen". Näin näkee helposti, että olisiko NYT oikea aika ostaa...

Ja ostaminenhan oli helppoa kuin mikä.. Ei muuta kuin kerätään tuotteet ostoskoriin ja mennään kassalle. Maksu kävi helposti luottokortilla (kaiketi onnistuu Visa Electronilla suoraan tililtäkin). Ja toimitus tuli vajaassa viikossa (viikonloppu välissä). Koko ajan pystyi seuraamaan toimituksen kulkua sähköpostiin tulleen linkin kautta. Paketti tuli postilaatikkoon.
Tässä toinen tuote paketista. Hyvin tyytyväinen asiakas olen mä. :)

ASOS toppi 29,12 €

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti