21.11.2010

Mitä Nainen Haluaa

Loppuviikko ja viikonloppu meni enemmän ja vähemmän pikkujoulujen ja muiden tapahtumien merkeissä. Torstaina vietettiin firman pikkujoulut ja lauantaina sitten kavereiden kanssa ulkoilemassa. Torerossa oli tarjolla espanjalaisesta noutopöydästä erilaisia herkkuja ja lisukkeena Janne Rosenvallin kirjoittama yhdenmiehen show siitä, mitä nainen halua (es. Hannu Friman). Lukuunottamatta sitä, että esityksen äänentoisto oli aivan täysi katastrofi ja pääruoaksi ollut porsas oli kuivaa kuin viikon uunissa ollut kinkku, ilta oli oikein rattoisa.

En voi kuitenkaan olla vertaamatta tätä hauskuutusyritystä  jo kahdesti näkemääni Martti Suosalon Luolamies-monologiin.


Mitä nainen haluaa -esityksessäkin oli hyvät hetkensä, mutta ei se vain ollut mitään verrattuna Luolamieheen. Siinä missä tämä esitys sai muutaman kerran naurahtamaan ja nyökkäämään, että "näinhän se on", saa Luolamies nauramaan koko esityksen ajan hervottomasti. Niitä "osu ja upposi" kommentteja satelee sitä tahtia, että me oltiin ainakin kuin puulla päähän lyötyjä esityksen jälkeen. Luolamiehessä on todellakin kiteytetty loistavalla tavalla koko miehen ja naisen ajatusmaailman ja aivotoiminnan ero. Suosalo kertoo tarinan aivan loistavasti omaa elämäänsä ja parisuhdettaan vertauskuvana käyttäen. Tässä eilisessä esityksessä oli jopa kohtia, jotka kuulostivat aika paljo Luolamiehen sanoilta, ja se sai hieman niskakarvat nousemaan pystyyn. Mutta ihan ok esitys, ja seura oli mitä mainiointa, joten kiva ilta. Cafe Kuluman ihanan tuliset mansikka-chili-suklaa drinksut oli kuitenkin illan parasta antia! :)

Mutta hei, kävin mää vähän shoppaamassakin lauantaina. Tarkoitus kyllä oli vain etsiä ja ostaa talvitakki äitille, mutta minkäs teet, jos siinä seurassa eksyt sellaisiin kauppoihin missä ei normaalisti käy. Kävi siis niin, että tein löydön Halosen alerekistä... Nii-in. Joten vaatekaappiin tuli uusi villakangas takki/viitta-yhdistelmä (mikä lie tuon nimi sitten onkaan) ja pitkät hanskat se kaipasi kaveriksi totta kai. Pikkujouluviikonloppu on mennyt suurinpiirtein tämän näköisenä...


Toppi HM, Leggarit Gina, Jakku Vero Moda, Takki/Viitta Halonen, Hanskat Stockmann, Laukku Guess, Saappaat Colin Suart

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti