15.11.2010

Rakas Joulupukki...

... olen ollut toosi kilttinä tänä vuonna! 

Jos joulupukki haluaisi minua ilahduttaa, niin esimerkiksi jollain näistä sais tämän neidon aika iloiseksi....Kaikkea ei tarvitse tuoda, mutta mielellään tietenkin... =)

  


Korut on aina kivoja... Tykkään esim. Snö of Swedenin koruista, mutta toki on muitakin silmää miellyttäviä. Esimerkiksi tuo rock-henkinen Thomas Sabon rannekoru. Sellainen mun varastoista jostain ihmeen syystä vielä puuttuukin. Sabolta löytyi paljon muutakin kivaa, esimerkiksi edellisessä postauksessa mainitsemani amulettikorut.

Viimeksi kampaajalla käydessäni sinne oli ilmestynyt hyllyyn jotain aivan ihanaa uuttaa. Meinasinkin jo villintyä ja ostaa Ed Hardyn hiustenkuivaajan, koska kuivaajan minä oikeasti tarvitsen. Unohdin omani jo toissa juhannuksena Rukalle, ja tällä hetkellä kuivaajan virkaa toimittaa äitin vanha ja tehoton romu. Tämä Hardyn kuivaaja oli aivan ihanan ulkonäkönsä lisäksi vieläpä todella tehokas. Jopa niin tehokas, että sehän oli lähteä käsistä kun ensimmäisen kerran laitoin sen päälle... En ole vissiin tottunut siihen, että kuivaajasta tulee ilmaa... =) Mutta tätä tarviin! Tarviin tarviin tarviin! Kuulikohan se pukki nyt?

Vuittonin Art, Fashion and Architecture -kirja olisi kiva lisä kirjahyllyyn. Vaikka emme kirjahyllyä edes omista... Mutta siis johonkin hyllyyn, tuohan nyt menee jo sisustuselementtinäkin, on sen verran kivan näköinen opus. Ja nimestä päätellen kirjahan toisi iloa koko perheelle.. ;)

Joku uusi hajuvesi voisi myös olla kiva. Olen käyttänyt samaa hajuvettä jo niin kauan kuin muistan. Vaikka Emporio Armanin She onkin hyvä tuoksu (ei kait se muuten olis näin kauan kelvannut), niin olisi kiva välillä kokeilla muutakin. Ja olisi kiva jos hyllystä löytyisi useampaa tuoksua mistä valita. Sain testerit Bossin Sunset ja Guessin Guilty -tuoksuista, ja kumpikin miellytti nenääni. Tuota Guessin Rush -tuoksua testailin kesällä Barcelonan lentokentällä, mutta en jostain ihmeen syystä sitä ostanut, vaikka tykästyin kovasti. Mun on aina ollut todella hankala löytää hajuvesiä, mistä tykkäisin.

Sinkkuelämää 2 -dvd:n haluan kokoelmiini, koska ykkönenkin siellä on... Enkä ole sitä vielä katsonut. Tuotantokaudet minulla itseasissa on sekä Sinkkuelämää- että Frendit -sarjoista, mutta olisi kiva joskus saada tuollaiset kivat boksit kummastakin. 

 Tule joulu kultainen. 

Mitä nää toivoit?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti