25.3.2011

Iloisesti levyostoksilla

Torstain jälkeen voi vähän fiilistellä Ilo-jutuilla, kun oli (taas) niin kivat treenit. Minä todella flunssaisena ja aivan kuolleena yritin pysyä muiden matkassa. Korvat oli tukossa, niin ettei kuule edes omaa laulua, saati sitten muiden. Treenipaikassa, missä on varmaan 50 astetta lämmintä ja aina tukalan kuuma, minua vain paleli. Mutta ei sieltä malta olla poiskaan. Sitä paitsi vappuun ja ensi-iltaan on aikaa enää muutama viikko, mikä tarkoittaa, että harjoituskerrat vain hupenee.

Kuva: Marjo Väisänen

Taannoin käytiin ottamassa Iso Ilon promokuvia mainoksia, julisteita ja käsiohjelmia varten. Ihana valokuvaajamme Marjo Väisänen oli kanssamme heti samalla aaltopituudella. Tätä kuoroa ei voi kuvata normaalina kuorokuvana, paikallaan seisovana ryhmänä. Tämä porukka pitää olla liikkeessä ja kuvan pitää olla "tilanne". Kuin otos arkipäivän tapahtumasta. Eihän meistä lavallakaan saisi kuvaa, jossa seisomme kuoromuodostelmassa paikallaan. 

Päädyimme siis eräs sunnuntai päivä Levykauppa Äx:ään ja tässä on tulos. Mukana olivat ne jotka mukaan ehtivät. Koska teemme Leevi and the Leavingsin musiikista showta, piti tietystä Leevinkin olla läsnä kuvassa.

Tässä vasta ensimmäinen otos... näytän lisää myöhemmin.

Myös Marjon blogissa on juttua kuvauspäivästä.

2 kommenttia :

  1. sait multa tunnustuksen alkuviikosta :))

    VastaaPoista
  2. KIITOS! Huomsinkin, mutta en ole ehtinyt vielä reagoimaan... =)

    VastaaPoista