13.6.2011

Kukk-ajatus

Ihana helleviikko takana... mikä kylläkin meni toimistossa istuessa. Mutta kyllä siitä kuumuudesta ehti iltaisinkin vielä nauttia, ja olihan se kesä viikonloppunakin.

Anopin pihalta
Viikonloppuna piipahdettiin äitini kanssa puutarhalla ostamassa hänelle kesäkukkia. Itsehän en todellakaan ole mikään viherpeukalo, mutta kyllähän se aina iskee pieni inspiraatio siellä kukkameressä kierrellessä... Niinpä minullekin sitten tarttui jotain pientä matkaan. Nyt pitäisi vain yrittää saada ne ruukkuun ja maahan. Hyvin todennäköisesti ne on tuossa pahvilaatikossa terassin pöydällä vielä syyskuussakin.

Kaikki kukat, mitkä miellytti minun silmääni (eli lähinnä karut ja yksinkertaiset kukat), oli äitini sanojen mukaan hautakukkia. Kuka päättää, että joku kukka on hautakukka? Ja sitä ei sitten vissiin voi mihinkään muuhun käyttää..? No käytän uhallakin. Ostin sitten laatikollisen h a u t a kukkia, niin voi naapurit ihmetellä ja osoitella sormella. =)

Viime viikon office-outfit. Ja kyllä tarkeni.
Niitä helteitä takaisin odotellessa hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia :

 1. Hih, hautakukat voi olla ihania! En tiedä kuka päättää sen, mitkä kukat ovat hautakukkia ja mitkä eivät... Ihanat nuo sinun hellepäivien asusi!

  VastaaPoista
 2. Moi! Mistä tuo pitkä mekko on? Mä oon jo pitkään haaveillut tuollaisesta täyspitkästä kesämekosta, mutta en oo löytänyt mitään kivaa... Ne on aina jotenkin räikeän värisiä taikka liian rimpsuisia... Mutta tuo näyttää ihanan malliselta ja rauhallisen väriseltä, vaikkakin on kuviollinen. KAUNIS!

  Mä muuten päätin, etten osta yhtään kesäkukkaa, vaan jos jotain ostan, niin perennoja. On sitten jotain, mitä odottaa pihalta nousevaksi ensi keväänäkin :)

  VastaaPoista
 3. Mekko on ostettu micksistä Oulusta, mutta se on merkiltään B-Young. Että sitä myyvistä liikkeistä vain kyselemään. Tykkään itsekin tosi paljon, kun mittaakin riitti niin kivasti (mikä on mulla aina se ongelma). Tosi kiva ohut, laskeutuva kangas.

  Minä taas en laita monivuotisia kukkia, kun toivon mukaan en ole niitä ensi kesänä enää katsomassa. =)

  VastaaPoista