15.6.2011

Vaihtoehtoja... Vai onko niitä?

Stockmannin hääpukuvalikoimaan tutustuessani tuli eteen useitakin miellyttävän näköisiä malleja.

Mitäs mieltä olette pitsistä tai hulmuavasta sifongista?
Itse tykkään kovastikin joistakin malleista. En sitten tiedä, onko se minun juttuni ollenkaan. Mutta tulen varmasti jotain pitsistäkin kokeilemaan. Mielestäni jostain syystä pitsisessä puvussa pitää ehdottomasti olla olkaimet.

Tässä taas jotain todella minimalistista... ihana tuo ensimmäinen noiden helmien kanssa. Ilman niitä olisi jo ehkä liiankin pelkistetty, eli toisinsanoen tylsä.

Olen koittanut parhaani mukaan etsiä toistakin ihastusta, ettei olisi mielessä vain yksi ainoa puku sovituskierrokselle lähtiessä. Voi tulla muuten tylsä reissu. Ja skumppaa kulua suunniteltua enemmän... =)

Mitä olette mieltä, onko näistä yhdestäkään vastusta tälle?
(jonka ainoa miinuspuoli näyttäisi olevan vitivalkoinen väri...)

5 kommenttia :

 1. Jep. Oikealla ylhäällä! Ihan mieletön!!! Vaatii kyllä kroppaa, mutta veikkaan, että sulle sopis kyllä. Kaikkihan nuo sikäli vaativat, että eihän ne perus suomalaisen (ja tää ei nyt sit oo mikään poliittinen kannanotto!) plösön päällä todellakaan tuolta näytä kuin noissa kuvissa. Mutta sulla ei ole sitä ongelmaa. Mun arvioni olis, että tuo oikealla ylhäällä oleva puku olis monta kertaa parempi päällä ja helpompi käyttää kuin se edellinen suosikki. Itse en ainakaan vielä koskaan ole tuntenut oloa ihan rennoksi olkaimettomassa...sitä pukua tulee korjailtua vähän väliä...

  VastaaPoista
 2. Joo-o, kaikki on vaativia. Olen kyllä miettinyt, että mitä kaikkia korsetteja ja kiristysremmejä tarviinkaan, jos aion tuollaiseen ahtautua. Saas nähdä iskeekö ahdistus, kun pääsee sovittamaan.
  Olkaimettomat ei ole kyllä minulle ongelma, jos vain malli on hyvä ja pysyy päällä. Niissäkin on niin paljon eroja.

  VastaaPoista
 3. Eipä käy kateeksi... Tsemppiä paljon hakemiseen ja sitten siihen valintaankin!
  Oletko muuten huomannut Cherryn hääblogia? http://cherrynhaablogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Minä taas pidän eniten kolmannen kuvan pitsisestä. Ehkä siihen vaikuttaa myös se, että itselläni on olkaimeton pitsinen puku ja se on mielestäni aivan ihana. :-) Kuvassa puku voi olla upea, mutta kun sovitat päälle, niin voi ollakin, ettei puvun tyyli sovikaan sinulle...kannatan siis sitä, että kokeilet useita erilaisia malleja, niin kyllä siinä sitten aika helposti huomaa, että minkätyyliset sopivat parhaiten. Onnea puvun hankintaan!

  VastaaPoista
 5. Tickeler: Ei ni... =) En ole huomannut, pitääpä tsekata. Kiitos vinkistä.

  Absolutely White: Näin minäkin ajattelin, että se oma puku voikin loppujen lopuksi olla jotain aivan muuta, että pakkohan niitä on kokeilla useammanlaisia.

  VastaaPoista