20.6.2011

White one is THE ONE

Kotona ollaan taas ja yksi sateinen työpäiväkin jo takana. Olipa aivan huippukiva reissu taas Helsinkiin rakkaiden luokse. Takana on kohtalaisen tehokas viikonloppu.

- Canon-perheemme sai uuden jäsenen. Koska EOS 7D on niin valtava ja raskas, että ei sitä aivan huvikseen jaksa koko aikaa mukana kantaa. Ixusessa ei puolestaan riitä tehot ja toiminnot kunnon kuvaukseen. Sain murulta synttärilahjaksi G12-mallin, joka kulkee kivasti mukana ja toimintoja on kuin järkkärissä konsanaan. Sitä tässä nyt olen illan ihmetellyt ja opetellut...- Alennusmyyntejä oli jo mukavasti ja löytöjäkin tuli tehtyä. Päätimme, että mitään ei osteta, jos ei alennusprosentteja ole vähintään 50. Ja tämä päätös piti! Oli pitkästä aikaa kiva kierrellä, kun oli vielä kokoja jäljellä, eikä ollut ryysistä tai kaaosta.

- Pojat kävi mutkan Tallinnassa ja nyt meillä on jo peräkontillinen hääjuomaa hankittuna (jos ne vain säilyy sinne saakka...)

- Me tyttäret taas kierrettiin kolme hääpukuliikettä ja löysin kuin löysinkin sen omani sieltä!
Arvaatko mikä se on? Voin kertoa, että näistä kuudesta yksi oli ylitse muiden...
Puvut on kaikki W1 White One-mallistoa. Tämä merkki kyllä nousi ylitse muiden monien hyvien vaihtoehtojen myötä. Ensimmäistä ihastustani ei liikkeessä enää edes ollut, joten sitä en päässyt edes sovittamaan. Mutta niin minun, ystäväni kuin myyjienkin mielestä merenneito tai puolimerenneitomalli oli minulle ehdottomasti paras. Muita en sitten edes miettinyt. Mutta vaikeaa se oli, voin kertoa! Monia niin kauniita malleja. Miten niistä osaa valita yhden ainoan, jota saa käyttää vain kerran elämässä...?

Nyt vielä pari työpäivää, ja sitten startataankin jo Leville juhannuksen viettoon!
Hauskaa jussin odotusta kaikille!

3 kommenttia :

 1. Aika vaikea on arvata, kun kaikki näyttävät tosi kauniilta. Veikkaan kuitenkin viimeistä eli pitsipukua. :-)

  VastaaPoista
 2. Mä veikkaan, että THE ONE on ylärivissä oikealla. Hienoa, että löytyi!

  VastaaPoista
 3. Upeita pukuja!!!
  Veikkaan kuitenkin myös kolmatta ylärivissä.

  :-) Milla

  VastaaPoista